Taknemmelig for CP Danmarks rådgivning
23. april 2019

Taknemmelig for CP Danmarks rådgivning

33-årige Casper Bjørn Østergaard fik god hjælp af CP Danmark - og ville give noget igen.

Casper Bjørn ØstergaardCasper Bjørn Østergaard på 33 år har altid haft dårlig balance, men for tre år siden begyndte der at komme store forandringer.

Balancen og koordinationsevnen blev værre, og Casper begyndte at opleve, at der var flere ting, han ikke kunne længere som for eksempel at være i højden pga. balanceproblemer.

Det resulterede i lægebesøg og mange tanker om, hvad årsagen kunne være. Diagnosen lød på HSP - Hereditær Spastisk Paraparese, der er en arvelig nervelidelse med langsomt fremadskridende spastisk lammelse især af benene.

Casper løbebluseIgennem forløbet har Casper fået rådgivning af CP Danmarks psykolog og socialrådgiver, faktisk har han været så glad for den hjælp, han har fået af foreningen, at han gerne ville give noget igen.

Derfor bad han om foreningens logo, fik det trykt på en løbebluse og løb i marts et fem kilometer løb i Aalborg, hvor han viste CP Danmark frem.

Casper har tidligere løbet meget og elsker at løbe, men hans symptomer har nu gjort det vanskeligere.

- Jeg vil ikke sidde derhjemme og have ondt af mig selv, jeg vil gerne være aktiv, og det var fedt at være med i dette løb, fortæller Casper, der altså som en tak for hjælpen gerne vil udbrede kendskabet til CP Danmark.

Og Casper vil fortsat bruge løbeblusen i kommende træning og løb, hvor målet er at gennemføre et halvmaraton.

Sidst opdateret:
Gå til top Top