Sådan bruger vi dit bidrag

CP Danmark er afhængig af medlemmer og bidrag for at kunne hjælpe mennesker med cerebral parese bedst muligt.

Her kan du se, hvordan CP Danmark anvender dit bidrag:

 

Her er CP Danmarks indsatsområder

 

Politisk talerør

CP Danmark er medlemmernes politiske talerør, og vi arbejder konstant for, at børn, unge, voksne og ældre med cerebral parese får adgang til institutioner, skoler, uddannelse og jobs, og at lovgivningen giver adgang til støtte og hjælp. Se foreningens politiske mærkesager her.

Rådgivning

CP Danmark prioriterer rådgivning højt. Forældre til et barn med cerebral parese og unge, voksne og ældre med cerebral parese har brug for målrettet, sammenhængende og helhedsorienteret hjælp og rådgivning. Læs mere om foreningens rådgivning her.

Kredse og ungdom

CP Danmark er via kredsene aktive i lokalområderne med arrangementer og begivenheder – og lokalpolitisk. Unge med cerebral parese er organiseret i CP Ung, der varetager de unges interesser.

Kurser og netværk

CP Danmark står bag netværk og udbyder kurser og webinarer om livet med cerebral parese, og indholdet varierer alt efter, hvilke behov og ønsker foreningens medlemmer og interessenter har. Læs mere om foreningens kurser her.

Bisidder

CP Danmarks bisidderordning giver det enkelte medlem mulighed for at få en bisidder med til et møde med kommunen. Ordningen er landsdækkende, og foreningen har frivillige bisiddere tilknyttet. Læs mere om bisidderordningen her.

Kommunikation

CP Danmark informerer og kommunikerer om politiske sager, medlemmernes hverdag, nye tilbud og meget andet, der er relevant for mennesker med cerebral parese og deres pårørende. Det sker i medlemsmagasinet 'CP INDBLIK', her på cpdanmark.dk, i nyhedsbrevet samt på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Sidst opdateret:
Gå til top Top