Aktiviteter

Her finder du aktiviteter i CP Danmark

24. september - Hjernekapacitet og stress

CP Danmark Østjylland inviterer alle medlemmer af CP Danmark og andre interesserede til foredraget Hjernekapacitet og stress med Peter Lund Madsen. Vær opmærksom på at det starter kl. 15 og ikke som angivet i bladet kl. 14.  

Læs mere

25. september - Gåture med CP Danmark

CP Danmark Storkøbenhavn har en lille fast gruppe af forældre til børn/unge med CP som går ture, og du er velkomne til at deltage. Denne gang går turen til Arboretet i Hørsholm, der har Danmarks største samling af træer og buske - i alt 1600 arter.

Læs mere

8. oktober - Byvandring i Sorø

CP Danmark Nordvestsjælland inviterer til byvandring med guide efterfulgt af kagebord. Ta' gerne en ven med under armen.

Læs mere

11. oktober - Virksomhedsbesøg

CP Danmark Sydøstjylland har arrangeret en tur til Farveriet Dilling i Bredsten, hvor vi skal se produktionen og de færdige stoffer.

Læs mere

14-16. oktober - Tur til Feriecenter Slettestrand

CP Danmark Vestjylland inviterer til en afslappende weekend med familie, venner og kredsmedlemmer. Opholdet arrangeres i samarbejde med CP Danmark Midtjylland.

Læs mere

31. oktober - Overgang fra ung til voksen

CP Danmark Vestjylland får besøg af CP Danmarks socialrådgiver Mia Ibæk Touborg, der holder oplæg i Herning om overgangen fra ung til voksen.

Læs mere

6. november - Bowling og Brunch

CP Danmark Fyn inviterer til et hyggeligt bowlingarrangement i Odense.

Læs mere

6. november - Bowling i Randers

CP Danmark Nordøstjylland inviterer medlemmer med pårørende til bowling og efterfølende spisning.

Læs mere

11.-13. Efterårssamling for ASK-brugere

Hvad er musik, og hvad betyder den for mig? Hvordan kan musikken være en vej ind i et fællesskab? Hvordan kan jeg være med til at skabe musik med min stemme, instrumenter og med mit kommunikationshjælpemiddel? Dette er blot nogle af de spørgsmål vi håber på, du vil være med til at undersøge sammen med os til den kommende efterårssamling. Der findes nemlig mange alternative muligheder for at spille på instrumenter, og for at gøre deltagerne klogere har vi inviteret en række spændende fagpersoner, bl.a. Tanja Christiansen og Thomas Eriksen fra Tobii Dynavox, musikterapeut Silvia Jensen og Hans Henrik Klein og Mikkel Damsgaard fra Elsass Fondens musik-workshop projekt.  Målgruppe: Unge og voksne som er brugere af alternativ og supplerende kommunikation (ASK). Dato: 11.-13. november 2022 Sted: Musholm Ferie og konferencecenter, Musholmvej 100, 4200 Korsør Tilmeldingsfrist: 28. september 2022 Tilmelding: https://www.isaac.dk/tilmelding/ Program: Det fulde program finder du her  

Læs mere

12. november - Julebanko

CP Danmark Sydøstjylland afholder det årlige julebanko, hvor der spilles om ænder, flæskestege, kyllinger og rødvin m.v. desuden er der amerikansk lotteri.

Læs mere

25. november - Seminar om ASK og Literacy

Hvorfor behøver vi et engelsk ord til at tale om læse- skrivefærdigheder? Og hvorfor er literacy vigtig, også for ASK brugere? Hvad er literacy egentlig, og hvad kan forskningen i ASK og literacy lære os? Hvordan kan vi arbejde med literacy i praksis sammen med børn, unge og voksne uden talesprog?  ISAAC Danmark byder på en spændende dag, for dig, som gerne vil have svar på disse spørgsmål, og som gerne vil opleve danske og internationale eksperter i ASK og literacy.  Målgruppe: Professionelle og pårørende Dato: Fredag den 25. november 2022 Arrangør: ISAAC Danmark Sted: Københavns Professionshøjskole, Campus Frederiksberg, Nyelandsvej 27-29, 2000 Frederiksberg Tilmeldingsfrist: 7. november 2022 Tilmelding: https://www.isaac.dk/tilmelding/  

Læs mere

6. december - Julekoncert med Stig Rossen

CP Danmark Storstrøm inviterer sine kredsmedlemmer til julekoncert med Stig Rossen. OBS! Pladserne er udsolgt.

Læs mere
Sidst opdateret:
Gå til top Top