Aktiviteter

Her finder du aktiviteter i CP Danmark

Vores kredse har arrangementer i hele landet. Se om der er noget nær dig og vær med.

21. Maj - Besøg i DR Byen

Vi kommer bag kulissen når CP Danmark Roskilde arrangerer tur til DR byen. Vi begynder med en rundvisning, der tager ca. 75 minutter.

Læs mere

28. Maj - Gåture med CP Danmark

Vi er en gruppe fra det storkøbenhavnske område der en gang om måneden mødes til en gåtur på ca. 5 km. Alle er velkomne. Næste tur går til Søndersø ved Værløse. Ruten er tilgængelig for kørestolsbrugere.

Læs mere

3. Juni - Spændende dag i Givskud Zoo

Der er lagt op til en spændende dag, når CP Danmark Sønderjylland inviterer deltagerne til at gå på opdagelse i Zootopia - Givskud Zoo.

Læs mere

3. Juni - Ta' med til Skive Festival

Hør musik med Thomas Helmig, Andreas Odbjerg, Anastacia, Medina og mange andre, når CP Danmark Midtjylland og Vestjylland inviterer alle CP Danmarks medlemmer til festivalhygge den 3. juni i Skive.

Læs mere

8. Juni - Sådan bruger du sociale medier

Kom med til CP Danmark Midtjyllands åbne temadag om brugen af sociale medier med den digitale ekspert, Benjamin Rud Elberth. En god mulighed for at få gode råd og tips. 

Læs mere

9.-11. Juni - Familie-weekend med Fyns-kredsen

CP Danmark Fyn inviterer til familie-weekend i Dronningens Ferieby i Grenaa, hvor hver familie får eget feriehus. Turen er udsolgt!

Læs mere

9.-11. Juni - Familie-weekend på Slettestrand

CP Danmark Nordøstjylland arrangerer familie-weekend med masser af hygge på Feriecenter Slettestrand, der ligger i fantastiske omgivelser tæt ved Vesterhavet. OBS! Tilmeldingen er forlænget til 25. april.

Læs mere

12. Juni - Tur til Fredericia Badeland

CP Danmark Sydøstjylland inviterer til svømme- og hyggearrangement. Først to timer i badeland, varmtvandsbassin og spabad, derefter spisning i Cafe Fic, som ligger i centret.

Læs mere

15.-18. Juni - Ophold på Feriecenter Slettestrand

CP Danmark Storstrøm inviterer mennesker med CP, der har BPA-ordning og bruger talemaskine, til et spændende 4-dages ophold på Feriecenter Slettestrand.

Læs mere

24. Juni - Hyggelig eftermiddag med H.C. Andersen Paraden

CP Danmark Fyn inviterer til en eventyrlig eftermiddag i Odense, hvor H. C. Andersen Paraden optræder fra Slotsscenen og rundt i Eventyrhaven med fortællinger og sange. Kom og vær med!

Læs mere

25. Juni - Grill-hygge i Holbæk

CP Danmark Nordvestsjælland følger op på traditionen og inviterer til socialt samvær med grillmad, leg i haven og lækker kage som afslutning.

Læs mere

7. Juli - Varde Sommerspil

CP Danmark Sydvestjylland inviterer til Varde Sommerspil, hvor Teatret 7-kanten i år spiller De tre musketerer på friluftsscenen i Arnbjerg. Stykket er bearbejdet af Adam og James Price.

Læs mere

12. August - Sejltur på Silkeborg Søerne

CP Danmark Sydøstjylland inviterer til en hyggelig sejltur på Silkeborgsøerne fra Silkeborg til Himmelbjerget med skibet Mågen, som kan medbringe kørestole. Efter en halv times ophold, sejles retur til Silkeborg. Der serveres frokost-sandwich på båden og senere kaffe og kage.

Læs mere

13. August - Bondegårdstur

CP Danmark Midtjylland inviterer medlemmerne til bondegårdsbesøg og eftermiddagskaffe hos Jette og Jesper i Lyby ved Skive. Vi skal se nogle af de 200 sortbrogede malkekøer og klappe en kalv.

Læs mere

17. August - CPizza på Fjordstjernen

CP Danmark Nordvestsjælland fortsætter med de populære CPizza-arrangementer for unge, der gerne vil hygge sig med brætspil, gode snakke og pizza - og du er velkommen!  

Læs mere

26. August - Tur til Jyllands Park Zoo

CP Danmark Vestjylland inviterer sine kredsmedlemmer til Jyllands Park Zoo. Vi hilser på dyrene og nyder dagen sammen med familie og andre kredsmedlemmer.

Læs mere

8.-10. September - Familieweekend i Dronningens Ferieby

CP Danmark Sønderjylland har arrangeret en hyggelig weekend i feriehuse i Dronningens Ferieby på Djursland, hvor der både er lagt op til hygge i fælleshuset med de andre deltagere og mulighed for tid på egen hånd.

Læs mere

9. September - Bag kulisserne i DR

CP Danmark Storkøbenhavn inviterer dig til en rundvisning ”Bag Kulisserne” i DR Byen. Her får du et indblik i Danmarks største mediehus DR, og oplever den spændende hverdag bag alle de programmer, der interesserer netop dig.

Læs mere

23. Oktober - CPizza hygge for unge

CP Danmark Nordvestsjælland inviterer til CPizza med hygge, snak og brætspil for unge medlemmer. Kom og vær med.

Læs mere

25. Oktober - Børn og unge med CP og de svære overgange

CP Danmark Vestjylland inviterer til et spændende tema-arrangement med Louise Bøttcher, der fortæller om udfordringerne i de forskellige overgange og hvordan man kan løse dem.

Læs mere
Sidst opdateret:
Gå til top Top