Aktiviteter

Her finder du aktiviteter i CP Danmark

1. Februar - Generalforsamling i Aabenraa

CP Danmark Sønderjylland inviterer til et oplæg om hjernetræthed, efterfulgt af middag og generalforsamling. Det er specialkonsulent Ulla Thrane Dybro fra Hjernecenter Syd, der holder oplægget.

Læs mere

5. Februar - Ekstra tur til Ragnarock

CP Danmark Storkøbenhavn arrangerer en ekstratur til besøget i Ragnarock da den første tur i januar hurtig blev udsolgt. Vi skal besøge Museet for pop-, rock- og ungdomskultur i Roskilde og se og høre TV2’ lydstudie - samt ikke mindst høre de mange sjove historier om orkestret. Vi starter med brunch i cafeen og har rundvisning i TV2-studiet kl. 12.

Læs mere

5. Februar - Generalforsamling i Holbæk

CP Danmark Nordvestsjælland holder generalforsamling i Tuse Forsamlingshus. Kredsen er vært for et varmt måltid, herefter holdes generalforsamlingen. Og så får vi besøg af digteren Caspar Eric.

Læs mere

6. Februar - Generalforsamling og podcastværter på Fyn

CP Danmark Fyn inviterer til en spændende aften med generalforsamling og besøg af værterne fra podcastserien ’En helt særlig familie’, Julie Brahe Hansen og Sigrid Stilling Netteberg.

Læs mere

12. Februar - Generalforsamling Bornholm

CP Danmark Bornholm afholder ordinær generalforsamling 2023 med dagsorden ifølge vedtægterne. Til arrangementet får vi desuden besøg af CP Danmarks socialrådgiver Mia Ibæk Touborg og kursuskonsulent Stine Stenholt Nielsen.

Læs mere

13. Februar - Generalforsamling Roskilde på Zoom

CP Danmark Roskilde afholder generalforsamling for kredsens medlemmer. Mødet holdes i år online på Zoom.

Læs mere

20. Februar - Generalforsamling i Næstved

CP Danmark Storstrøm afholder generalforsamling i Næstved. Alle kredsens medlemmer er hjertelig velkommen. Vi starter med spisning.

Læs mere

21. Februar - CPizza på Fjordstjernen

CP Danmark Nordvestsjælland starter en ny CPizza sæson for unge. Et arrangement med snak, bræt- og kortspil, snacks og ikke mindst pizza.

Læs mere

21. Februar - Generalforsamling i Randers

CP Danmark Nordøstjylland inviterer til generalforsamling, spisning og besøg af landsformand Pia Allerslev, der holder oplæg efter spisningen. Derefter kaffe/kage og generalforsamling med dagsorden ifølge vedtægterne.

Læs mere

25. Februar - Generalforsamling i Esbjerg

CP Danmark Sydvestjylland indkalder til generalforsamling. Programmet byder desuden på spisning og bankospil.

Læs mere

27. Februar - Generalforsamling Kolding

CP Danmark Sydøstjylland inviterer til generalforsamling med spisning. Aftenen slutter med et rejseforedrag med billeder og video samt kaffe/kage.

Læs mere

4. Marts - Generalforsamling & frokost

CP Danmark Storkøbenhavn og CP Danmark Nordsjælland afholder generalforsamling samme tid og sted - i hvert sit lokale! Desuden et medlemsmøde om kommende aktiviteter.

Læs mere

5. Marts - Rundvisning på Ragnarock

CP Danmark Roskilde inviterer til rockmuseet Ragnarock. Vi starter arrangementet med fælles brunch på café Ragnarock.

Læs mere

5. Marts - Teaterforestilling Kalundborg

CP Danmark Nordvestsjælland inviterer til Holbergs forestilling Don Ranudo i Kalundborg Amatør Teater (KAT).

Læs mere

6. Marts - Generalforsamling, spisning & foredrag

CP Danmark Østjylland inviterer til en lækker buffet på Aarhus Efterskole med efterfølgende oplæg af socialrådgiver Mia Ibæk Touborg og generalforsamling.

Læs mere

8. Marts - Generalforsamling Nordjylland

CP Danmark Nordjylland indbyder til den årlige generalforsamling, der finder sted i Vejgaard Hallen i Aalborg.

Læs mere

22. Marts - Rekruttering af frivillige

CP Danmark Vestjylland inviterer til kursusdag med Marie Baad Holdt fra konsulenthuset Ingerfair. Alle er velkomne - tilmelding efter først-til-mølle.

Læs mere

26. Marts - Foredrag med Team Tvilling på Fyn

CP Danmark Fyn har inviteret Team Tvilling til at fortælle om deres fantastiske sportspræstationer og det at være med ”på trods”. Et foredrag om muligheder, motivation og fællesskab. Glæd dig til en god aften.

Læs mere

15. April - Pizza og bowling Nørresundby

CP Danmark Nordjylland opfordrer til at finde bowlingskoene og det gode humør frem, når kredsen igen er vært ved en omgang bowling - og efterfølgende fælles frokost med pizza og hygge.

Læs mere

15. April - Fælles madlavning og spisning

CP Danmark Bornholm inviterer til fælles madlavning under vejledning af Susie Holmtoft fra Det Levende Køkken i Østermarie.

Læs mere

16. April - Bowling i Roskilde Bowlingcenter

CP Danmark Roskilde arrangerer årets første bowlingtur med efterfølgende spisning hos La Rustica. Vi bowler kl. 12 og spiser kl. 13.30. Alle CP Danmarks medlemmer er velkomne.

Læs mere

22. April - Fest på Geelsgårdskolen

CP Danmark Storkøbenhavn inviterer til fest med musik af orkestret Recepten, god mad og masser af hygge.

Læs mere

29. april - Hovedbestyrelsen samles

CP Danmark afholder det første hovedbestyrelsesmøde i 2023, hvor der på dagsordenen bl.a. er valg til FU og godkendelse af regnskab for 2022. Mødet afholdes på Hotel Scandic i Sydhavnen.

Læs mere

21. Maj - Besøg i DR Byen

Vi kommer bag kulissen når CP Danmark Roskilde arrangerer tur til DR byen. Vi begynder med en rundvisning, der tager ca. 75 minutter.

Læs mere

12.-14. Maj - Slap a weekend på Slettestrand

CP Danmark Østjylland har booket alle lejligheder i stueplan og enkelte på 1. sal i Feriecenter Slettestrand til endnu en fantastisk weekend med hygge og fuld forplejning. Tilmeldingen er åben for alle CP Danmarks medlemmer.

Læs mere

9.-11. Juni - Familie-weekend med Fyns-kredsen

CP Danmark Fyn inviterer til familie-weekend i Dronningens Ferieby i Grenaa, hvor hver familie får eget feriehus. Vi har 10 huse - tilmelding efter først til mølle!

Læs mere

9.-11. Juni - Familie-weekend på Slettestrand

CP Danmark Nordøstjylland arrangerer familie-weekend med masser af hygge på Feriecenter Slettestrand, der ligger i fantastiske omgivelser tæt på Vesterhavet.

Læs mere
Sidst opdateret:
Gå til top Top