Aktiviteter

Her finder du aktiviteter i CP Danmark

14. april – Gåtur i Dyrehaven

CP Danmark Storkøbenhavn inviterer til en hyggelig gåtur i Dyrehaven. Triller du med i kørestol, sørger vi for, at turen er egnet.

Læs mere

14. april - Bowling i Roskilde

CP Danmark Roskilde inviterer på årets første bowlingtur. Vi tager kegler en time og går derefter på Ro’s Torv og spiser frokost på La Rustica. Du er velkommen til arrangementet uanset hvilken kreds, du tilhører. 

Læs mere

16. April - Kom lettere igennem Billund Airport

Skal du ud at rejse, og har du eller din medrejsende CP? CP Danmark Sydøstjylland og Billund Airport indbyder til en informativ eftermiddag med gennemgang af lufthavnens handicap-faciliteter.

Læs mere

2. Maj - Pizza og brætspil

CP Danmark Nordvestsjælland inviterer til CPizza: Et arrangement, hvor unge med CP mødes til pizza, bræt- og kortspil, og ikke mindst til et par skønne timers hyggesnak om løst og fast.

Læs mere

3.-5. Maj - Slap af-weekend på Feriecenter Slettestrand

Hygge og socialt samvær med de nærmeste og de andre deltagere er nøgleordene på CP Danmark Østjyllands slap-af-weekend på Feriecenter Slettestrand. Fuldt booket.   

Læs mere

4. Maj - Fest med livemusik

Kom med til en forrygende fest med livemusik fra bandet Recepten, lækker mad fra Karlebo Kro og hyggeligt samvær. Arrangementet afholdes af CP Danmark Storkøbenhavn. 

Læs mere

16. maj – Gåtur ved Nordhavnskvarteret

CP Danmark Storkøbenhavn inviterer til en hyggelig gåtur i Nordhavnskvarteret. Triller du med i kørestol, sørger vi for, at turen er egnet.

Læs mere

24.-26. Maj - Familieweekend på Slettestrand

Hygge og socialt samvær med familien og andre deltagere har første prioritet , når CP Danmark Nordøstjylland inviterer til familieweekend på Slettestrand.

Læs mere

1. juni - Skive Festival

CP Danmark vil igen i 2024 være på plads med telt og særligt arrangement ved Skive Festival 2023.

Læs mere

8. Juni - Familieudflugt til Egeskov Slot

Tag med CP Danmark Fyn ud at udforske de historiske bygninger med alt fra fortidigt legetøj til museum med klassiske veteranbiler.

Læs mere

8.-9. juni - Knuthenborg Safaripark med overnatning (modtager ikke flere tilmeldinger)

Deltagerne udforsker dyrene i Nordeuropas største safaripark på en dejlig tur arrangeret af CP Danmark Storstrøm.

Læs mere

8. Juni - Hvidsten Kro

Tag tilbage i historien og få en guidet rundvisning på én af Danmarks ældste kroer, der er kendt fra filmene om Hvidsten Gruppen. Turen er arrangeret af CP Danmark Nordøstjylland. 

Læs mere

9. juni – Gåtur ved Ishøj Strand

CP Danmark Storkøbenhavn inviterer til en hyggelig gåtur ved Ishøj Strand. Triller du med i kørestol, sørger vi for, at turen er egnet.

Læs mere

15. juni - Den Blå Planet

Tag med CP Danmark Roskilde på en guidet rundvisning på Den Blå Planet. En spændende dag, hvor vi lærer en masse om fisk. Efter rundvisningen spiser vi en let anretning i restauranten.

Læs mere

15. juni - LEGO House

Slip kreativiteten løs i LEGO House, hvor millioner af klodser venter på at blive bygget til alt fra havdyr til racerbiler. Turen er arrangeret af CP Danmark Sydøstjylland. 

Læs mere

29. Juni - Eventyrlig eftermiddag

CP Danmark Fyn sender bud efter alle børn og barnlige sjæle, når H. C. Andersen Paraden optræder fra Slotsscenen og rundt i Eventyrhaven i Odense med en særforestilling af fortællinger og sange. Forestillingen tilgodeser de behov, børnene har.

Læs mere
Sidst opdateret:
Gå til top Top