Kandidater til Helene Elsass Prisen - sidste udkald
12. januar 2023

Kandidater til Helene Elsass Prisen - sidste udkald

Helene Elsass Prisen har været uddelt fem gange. I 2019 gik prisen til Pauline Sonne-Schmidt. Du kan stadig nå at indstille kandidater til årets pris.

Pauline Sonne-Schmidt, der sammen med sin mand Tommy har sønnen Valdemar med cerebral parese, følte med rette, at tildelingen af Helene Elsass Prisen i 2019 var en stor anerkendelse af hendes frivillige arbejde med at arrangere venskabsweekender for familier og børn med cerebral parese.

Weekenderne har skabt netværk og aktiviteter til stor glæde og inspiration for de deltagende familier, og det store skulderklap gav Pauline energi og idéer til at udvide konceptet med flere aldersopdelte hold og nye aktiviteter.

Med prisen blev Pauline hædret for mulighedernes kunst, hvilket har betydet, at flere børn med CP har fået mulighed for gode oplevelser, leg og hygge i trygge omgivelser, mens deres forældre har fået mulighed for at vende hverdag og udfordringer i livet med CP.

Kender du en person, en gruppe, et projekt eller en organisation, der har gjort en ekstraordinær indsats for mennesker med cerebral parese, og derfor fortjener at modtage Helene Elsass Prisen 2023, så indstil din kandidat senest den 18. januar 2023.

Prisen uddeles af CP Danmark og Elsass Fonden.

 

Her kan du indstille kandidater og læse mere om prisen

 

Sidst opdateret:
Gå til top Top