Kursus om den stressede hjerne
03. november 2022

Kursus om den stressede hjerne

Når hjernen er på overarbejde opstår der ofte stress. Det oplever mange med cerebral parese. Hvorfor sker det og hvad kan man gøre ved det?

En alvorlig hjerneskade som cerebral parese (CP) medfører ofte en stresstilstand i hjernen, fordi den stort set altid er på overarbejde for at følge med. Men hvad er faresignalerne og hvad kan man selv gøre for at minimere sin stress og leve et liv i bedre balance?

For at besvare de mange tvivl og spørgsmål, der dukker op, har CP Danmark sammensat et kursus for unge under 25 år og/eller forældre, der ønsker at få mere konkret viden om stress, hjernen, faresignalerne og hvorfor en kognitiv udredning er så vigtig. 

Neuropsykolog fra Center for hjerneskade; Lone Vesterager Martinus og CP Danmarks psykolog; Klaus Christensen har lavet et godt program, hvor du både bliver klogere på hjernens funktion og kapacitet, og får værktøjer til bedre at håndtere en hverdag med CP.

Vi glæder os til at se dig i Handicaporganisationernes Hus den 26. november, opfordrer kursus- og projektmedarbejder Stine Stenholt, der oplyser, at sidste tilmeldingsfrist er den 16. november på CP Danmarks hjemmeside.

Læs mere og tilmeld dig her

 

 

Sidst opdateret:
Gå til top Top