Musik, drama og sjove udfordringer
31. marts 2022

Musik, drama og sjove udfordringer

Er du til musik og drama? Mellem ca. 25 og 35 år, har cerebral parese og bor i det storkøbenhavnske område - eller gerne vil køre et stykke længere for at få gode oplevelser med skuespiller og instruktør Lotte Arnsbjerg?

Så er det nye dramahold hos Elsass Fonden i Charlottenlund måske noget for dig? Der er ingen begrænsninger, hvad angår funktionsniveau - alle kan være med.

Dramaholdet udbydes i samarbejde med Københavns Universitet, som en del af et forskningsprojekt, der undersøger brugen af teater som redskab til at arbejde med identitet, udvikling og trivsel iblandt unge med cerebral parese.

Men i første omgang handler det om at have det sjovt og få nogle teatermæssige udfordringer. Det sørger Lotte Arnsbjerg for, mens den underliggende forskningsdel ledes af lektor Jeanette Bresson Ladegaard Knox fra Institut for Folkesundhedsvidenskab.

Tilmeldingsfristen til holdet er den 8. april, men drama-eftermiddagene starter først den 21. april og kører frem til 25. maj, hvor der afsluttes med en lukket forestilling på Krudttønden i København.

Du kan læse meget mere om mulighederne via dette link:

https://www.elsassfonden.dk/aktiviteter/musik-og-drama-som-personlig-udvikling/123531/

 

 

 

Sidst opdateret:
Gå til top Top