01. september 2022

Godt nyt fra CP Danmarks kurser

Tre gode kurser i efteråret, med forskelligt indhold, venter nu på din tilmelding.

CP Danmarks kursusafdeling har for længst lagt ferien bag sig. Nye kursustilbud er klar til start, derfor er det med stor glæde, at foreningens nye kursuskonsulent, Stine Stenholt, sammen med foreningens rådgivere kan præsentere tre stærke kursustilbud til foreningens medlemmer og deres pårørende.

Det gælder kurset ’Familie med cerebral parese’, der foregår i Aarhus den 5. november 2022 kl. 09.30-15.30 og kurset ’Klar tale’, der afholdes som et online fyraftensmøde den 25. oktober kl. 17-18.

Onlinekurser har den fordel, at det giver en stor fleksibilitet og kan foregå i rolige omgivelser hjemme foran skærmen, på vejen hjem fra uddannelse eller arbejde - eller i dette tilfælde imens man gør aftensmaden klar.

Kursus-teamet benytter samtidig lejligheden til at gøre opmærksom på, at kurset “Den stressede hjerne”, der afholdes i Høje Taastrup, er flyttet til den 26. november 2022, så flere får mulighed for at være med. Her skal du være opmærksom på, at dette tilbud gælder unge under 25 år og deres pårørende.

Mere om kurset ’Familie med CP’ og tilmelding her:


Mere om kurset ’Klar tale’ og tilmelding her


Mere om kurset ’Den stressede hjerne’ og tilmelding her

 

 

Sidst opdateret:
Gå til top Top