Kandidater til Helene Elsass Prisen 2023
08. november 2022

Kandidater til Helene Elsass Prisen 2023

En ny indstillingsrunde er netop åbnet, og du kan være med til at bestemme, hvem der skal modtage hæderen og de 150.000 kroner.

Digter, debattør og iværksætter Caspar Eric løb med Helene Elsass Prisen 2022. Nu skal prismodtageren for 2023 findes. Alle kan indstille kandidater frem til den 18. januar 2023.

Helene Elsass Prisen, der er stiftet af CP Danmark og Elsass Fonden, har til formål at belønne én eller flere ildsjæle, et projekt, en gruppe eller en organisation for deres arbejde til fordel for mennesker med cerebral parese. Prisen uddeles én gang om året og i 2023 er det sjette gang den uddeles.

- Vi har igen i år den store glæde, at prisen bliver overrakt af H.K.H. Prinsesse Benedikte, der er protektor for både Elsass Fonden og CP Danmark, fortæller Nick Elsass, der er bestyrelsesformand i Elsass Fonden og nevø til Helene Elsass, der har lagt navn til prisen.

Også CP Danmarks landsformand, Pia Allerslev, ser frem til endnu en festdag, hvor den bedste kandidat af de mange indstillede bliver fejret for indsatsen.

- Vi er rigtig glade for samarbejdet om prisuddelingen. Det er en fantastisk flot pris og en god måde at få synliggjort de mange ildsjæle, der gør noget ekstraordinært for mennesker med cerebral parese, understreger Pia Allerslev. 

Send din indstilling

Det er muligt at indstille kandidater til Helene Elsass Prisen 2023 frem til og med den 18. januar 2023, og reglerne er enkle: Alle har mulighed for at indstille kandidater til prisen, også kandidater der tidligere har været indstillet. Men ingen medarbejdere fra CP Danmark eller Elsass Fonden kan modtage prisen.

Det kan til gengæld frivillige, der hjælper til i de to organisationer som tillidsrepræsentanter eller assistenter ved arrangementer og aktiviteter – og naturligvis alle andre rundt omkring i landet, der udfører et stort arbejde for at gøre livet meningsfyldt for mennesker med cerebral parese.

Feltet af indstillede kandidater vil udgøre en bred skare inden for blandt andet uddannelse, arbejdsmarked, idræt, fritid, musik, kunst og kultur. Kandidater indstilles ved at udfylde en formular med en kort motivation på Elsass Fondens hjemmeside.

Du kan indstille kandidater her.

Indstillingerne behandles i et fællesudvalg bestående af repræsentanter fra Elsass Fonden og CP Danmark.

Sidst opdateret:
Gå til top Top