Kom på sommerkursus i Petø-metoden
07. maj 2019

Kom på sommerkursus i Petø-metoden

I juni tilbyder Petø-centret sommerkursus i Petø-metoden. kurset er et tre ugers intensivt program, fyldt med leg- og fællesaktiviteter samt træning i hverdagssituationer.

Petø-metodenAndrea Udvardy Sabroe, der er uddannet fra Petø Instituttet i Budapest tilbage i 1998, har i en årrække afholdt Petø-kurser rundt omkring i landet.

Kurserne har været populære, og kendetegnende for aktiviteterne er, at børnene både træner hårdt, men samtidig har det sjovt. Derudover lærer forældrene nye måder, hvor på de kan hjælpe deres børn med motoriske udfordringer.

I 2011 åbnede Andrea et Petö Center på Gammelgårdsvej i Farum, som giver optimale forhold for Petö-træningen. Samtidig har det åbnet mulighed for at tilbyde flere forskellige træningsforløb.

Blandt andet tre ugers intensive forælder/barn-kurser, individuelle træningsforløb, hjemmetræningsforløb og genoptræningsforløb for både børn og voksne. Også udendørsaktiviteter er nu føjet til mulighederne i Petø-centret.

Igen i år tilbyder Andrea et sommerkursus, der afholdes i perioden fra den 10. juni til den 28. juni 2019. Det er et tre ugers intensivt program, fyldt med leg- og fællesaktiviteter samt træning i hverdagssituationer.

Det er stadig muligt at tilmelde sig. Du kan få flere oplysninger ved at kontakte Andrea på mail: cp@petocph.dk eller telefon 61 69 00 58. Du kan også læse mere på hjemmesiden: www.petocph.dk

Kort om Petø

Petø-metoden (også kaldet konduktiv pædagogik) fokuserer på at forbedre motorikken, udvikle selvværd og selvtillid til at udforske omgivelserne.

Målet for barnet er at erhverve et højere funktions- og selvstændighedsniveau gennem et systematisk og målrettet, individuelt træningsprogram.

Sidst opdateret:
Gå til top Top