Ægtepar får handicappris for arbejdet med racerunning
16. december 2019

Ægtepar får handicappris for arbejdet med racerunning

Ægteparret Marlene og Ole Berggren Jørgensen har fået Holbæk Kommunes Handicappris for deres indsats og engagement i RaceRunning Klub Holbæk.

Marlene og Ole Berggren Jørgensen har en datter med cerebral parese og er også engageret i CP Danmarks kreds i Nordvestsjælland. Men hæderen skyldes deres store arbejde for den lokale RaceRunning Klub Holbæk.

Siden 2011 har de været engageret i arbejdet i klubben blandt andet som ulønnet træner, formand, kasserer m.m. og senest med et stort arbejde for at flytte klubbens træning til den nye Holbæk Sportsby.

I indstillingen nævnes blandt andet:

Ved træning finder man Ole travlt optaget af at hjælpe løberne i gang og få cykler indstillet. Ole har øje for såvel holdet som den enkelte løber og sørger for, at alle føler sig set og udfordret på rette niveau. Ole er en meget afholdt træner og formår at møde sportsudøvere i alle aldre i øjenhøjde. Flere løbere har været udtaget til landsholdet og har repræsenteret DK ved internationale stævner. Marlene er aktiv i at sætte rammerne omkring klubben og de sociale arrangementer, som værdsættes af sportsudøverne.

Handicapprisen blev uddelt ved et arrangement på Det gamle rådhus i Holbæk i sidste uge.

Handicappris uddeles i Holbæk.

På billedet ses fra venstre: Bente Röttig, formand for socialudvalget, Sytter Kristensen, formand for Handicaprådet, Ole Berggren Jørgensen, Thea Jørgensen og Marlene Jørgensen.

Sidst opdateret:
Gå til top Top