CP Danmark udvider tilbud til pårørende

CP Danmark udvider tilbud til pårørende

Cerebral parese rammer bredt. Både det menneske, der har diagnosen, men også forældre, bedsteforældre, søskende, ægtefæller, børn og alle andre i den tætte omgangskreds eller familie. CP forsvinder aldrig, og både handicappet og behovet for støtte og vejledning fortsætter og ændrer sig igennem hele livet. Ikke kun for det menneske, der har funktionsnedsættelsen, men i høj grad også for de pårørende.

Derfor vil CP Danmark have udvidet fokus på pårørende de næste tre år, hvor vi gennem en bevilling fra Socialstyrelsen har fået mulighed for at udbygge vores tilbud til pårørende.

Det betyder, at vi får mulighed for at tilbyde udvidet psykolog- og socialfaglig rådgivning, både i form af telefonrådgivning, men også personlige samtaler og netværksgrupper. Mere viden, støtte og netværk blandt andre i samme livssituation er med til at hjælpe både pårørende og det menneske, der har cerebral parese.

Desuden vil vi udvide vores kursustilbud til pårørendegruppen, ligesom vi vil tilbyde flere webinarer og andre digitale møder og kurser.

Endelig vil vi få mulighed for at producere skriftlige materialer som brochurer og pjecer.

Det er ikke nødvendigt at være medlem af CP Danmark for at bruge vores tilbud til pårørende.

Sidst opdateret:
Gå til top Top