Juni-nummeret af CP INDBLIK er nu på gaden
21. juni 2022

Juni-nummeret af CP INDBLIK er nu på gaden

Vores medlemsmagasin er ude nu for juni måned. Læs mere om hvordan CP-udredning historisk har udviklet sig, tilskud til kørekort, ny iværksætter bootcamp og få tips fra vores rådgivning.

En ny udgave af medlemsmagasinet, CP INDBLIK, er netop i disse dage på vej gennem brevsprækkerne til CP Danmarks medlemmer og abonnenter. Denne gang har den historiske udredning af anbringelser i særforsorgens institutioner i årene 1933-1980 fået en vigtig plads. Det er et mørkt kapitel fra en ikke særlig fjern fortid som en uafhængig forskergruppe fra Danmarks Forsorgsmuseum i Svendborg har undersøgt.

Læs mere om emnet fra landsformand Pia Allerslev

Heldigvis rummer juniudgaven af CP INDBLIK også mange positive historier. Blandt andet en reportage fra uddelingen af Helene Elsass Prisen, som CP Danmark i samarbejde med Elsass Fonden uddelte for femte gang.

I år gik prisen til digteren Caspar Eric, der modtog anerkendelsen for at gøre op med fordomme om mennesker med cerebral parese i litteraturens verden, hvor man sjældent oplever folk med handicap.

Temahistorier om hvad der skal til for at få et kørekort når man har cerebral parese, en foreningsberetning om et godt år, beskrivelsen af en ny iværksætter bootcamp for mennesker med handicap, en dejlig livsbekræftende beretning fra en slap a weekend på Feriecenter Slettestrand samt en række invitationer til kommende aktiviteter, finder du - blandt meget andet - ligeledes i det nye magasin.

Læs hele bladet online

Sidst opdateret:
Gå til top Top