Feriehus ved Roskilde Fjord

Søsterloge udlåner feriehus ved Roskilde Fjord til CP Danmarks medlemmer.

CP Danmarks medlemmer har mulighed for at låne Margrethehuset, der er et handicaptilgængeligt feriehus i Gershøj ved Roskilde Fjord.

Brugerne betaler ingen leje, blot udgifterne til el og vand. I 2023 udlånes huset fra uge 16 til og med uge 42 – én uge ad gangen. Skiftedag er lørdag klokken 12.

Huset, der er på 93 kvm., er velindrettet og har blandt andet to soveværelser med plads til 5-6 personer. Det er fuldt møbleret, herunder stereoanlæg, TV, opvaskemaskine, køkkengrej og service. Bemærk at der ikke er internet i huset.

Derudover er det udstyret med en række hjælpemidler, bl.a. bækkenstol, rollator, badebænk, køresliske og toiletforhøjer. Desuden er alle døre, gangarealer og rum udført for kørestolsbrugere. Huset er el-opvarmet, og der er installeret varmepumpe.

Sådan booker du:

Ansøgning om et ugeophold i 2023 sendes senest den 20. februar 2023 til Margrethehusets administrator, Lillith Bleibach på mail: lillith@email.dk - tilbagemelding på ansøgningen kan forventes medio marts 2023.

Ansøgningen skal indeholde: navn, adresse, telefonnummer, antal personer samt ugeønsker i prioriteret rækkefølge. Forældre med børn har fortrinsret i skolernes sommer- og efterårsferie. Husdyr er ikke tilladt, undtaget er førerhunde. 

Huset ejes af Søsterloge Nr. 5 Dronning Margrethe, Roskilde, der bidrager med humanitært arbejde.

 

Sidst opdateret:
Gå til top Top