Tilmeldingerne til CP Danmarks kurser er i fuld gang
06. januar 2023

Tilmelding til CP Danmarks kurser er i fuld gang

Vi starter CP Danmarks kursus-sæson op i Vejle, med ny inspiration til måder at deltage i kurserne på.

I december sendte vi en mail ud til alle, med forårsprogrammet for vores kursusaktiviteter i 2023. Til trods for lidt tekniske vanskeligheder med et system der drillede og lavede om i formatet, så er tilmeldingerne siden strømmet ind.

Hvis du skal nå at have en plads, så gå ind på hjemmesiden og find et kursus der passer til dig.

Kursus-sæsonen starter i Vejle

Årets første kursus foregår i Vejle den 4/2-2023. Kurset hedder ’Den stressede hjerne’ og er målrettet unge under 25 år og forældre.

Det er neuropsykolog Lone Vesterager Martinus fra Center for hjerneskade, der fortæller om hjernens funktion, kapacitet og opbygning, mens CP Danmarks psykolog, Klaus Christensen, perspektiverer og giver konkrete redskaber til at omsætte den nye viden til praksis.

Hvem kan egentlig deltage på kurserne?

Kan man invitere skakklubben, en studiekammerat eller måske en pædagog fra dagtilbuddet med på kursus? Ja, hvorfor egentlig ikke?

Kurserne er målrettet forskellige grupper, fra kursus til kursus, men alle kurser er åbne for både medlemmer, fagpersoner og alle der kunne have interesse i en af vores tematikker.

For nylig blev vi kontakt af et bofællesskab, som fandt det relevant for både beboere og personaler at deltage på et af vores kurser. De fandt at indholdet kunne være givende for de beboere de repræsenterede. Samtidig ønskede de at være fælles om at deltage, så både beboere og personaler sammen kunne få input og viden – og en fælles referenceramme, der kunne være med til at udvikle den hverdag de har sammen.

Inspireret af bofællesskabets tankegang

I kursusudvalget blev vi meget inspireret af deres tankegang, og deres måde at anskue mulighederne i vores kurser på. Det gav os ideer til at tænke kursusdeltagelse på en ny måde: Hvordan man kan deltage på et kursus og hvem man kan deltage sammen med?

Skal man komme alene, med hjælper, pårørende eller kan man deltage en hel gruppe sammen? Måske kan andre også blive inspireret af bofællesskabets tilgang, og få lyst til at gribe fat i dit eller dit barns bosted, din lokale kredsforening eller den skakklub du kommer i.

Læs her mere om vores forskellige kurser og se om der er noget for dig 

 

Sidst opdateret:
Gå til top Top