Stærk profil til CP Danmarks kursusudvalg
15. maj 2019

Stærk profil til CP Danmarks kursusudvalg

Malene Gerd Petersen, specialpædagogisk konsulent med fokus på børn og unge, der har en bror eller søster med et handicap, er nyt medlem af CP Danmarks kursusudvalg.

Malene Gerd Petersen.Når CP Danmarks kursusudvalg mødes næste gang for at planlægge næste års kurser, bliver det med Malene Gerd Petersen på holdet.

Malene bor i Silkeborg og arbejder til hverdag som specialpædagogisk konsulent med børn og unge, der har en bror eller søster med et handicap.

Et vilkår, der ifølge Malene giver søskende en helt særlig indsigt i familiens glæder og sorger, og som ofte gør dem til ressourcestærke små mennesker, såfremt forældrene har fokus på også deres behov i en travl hverdag.

Malene kan også skrive forfatter på cv’et, for hun står bag bogen Sondemad og Flødeboller, der netop har fokus på denne målgruppe.

Med andre ord: Malene er en stærk profil, der har stor erfaring med at arbejde med børne-/unge-/familieområdet, og dertil kommer, at hun med sit rare væsen og uformelle stil er et scoop for CP Danmarks kursusudvalg.

Sidst opdateret:
Gå til top Top