Landsformand Lone Møllers årsberetning for 2019-2020

Beretningens forord:

Denne beretning er skrevet op til det planlagte hovedbestyrelsesmøde i slutningen af april. Det betyder, at beretningen lige præcist var færdig skrevet, da coronakrisen brød løs og vendte op og ned på alting. Sekretariatet blev sendt hjem, vores planlagte HB-møde i april blev udskudt og en lang række andre aktiviteter og møder blev aflyst.

Vi har valgt, at den beretning, som nu fremsendes til hovedbestyrelsen, er den ”oprindelige” beretning, sådan som den var skrevet og planlagt op til mødet i april, men opdateret med enkelte nye informationer om de løbende sager, som er kommet i perioden fra slut marts til nu. Det er ikke meget, da coronakrisen fra den 11. marts og frem stort set har overtrumfet alle andre dagsordner.

Derfor har vi også valgt at supplere beretningen med et særskilt afsnit om coronakrisen og de opgaver og initiativer foreningen har arbejdet med i de små tre måneder, der er gået siden coronakrisen brød ud, så hovedbestyrelsen kan få en førstehåndsindsigt i foreningens arbejde i den meget besynderlige periode, vi netop nu gennemlever.

Du kan hente hele årsberetningen for 2019-2020 som en PDF-fil her.

Sidst opdateret:
Gå til top Top