Årsberetning for 2020

Pia AllerslevÅrsberetningens indledning:

Det har, som I alle sammen selv har oplevet det, været et fuldstændig bizart år, vi nu aflægger beretning for og jeg håber inderligt, at COVID-19 udfordringerne er ved at være ovre.

På trods af benspænd og urimelige omprioriteringer, så er vaccinerne på vej. Inden for en - ikke alt for fjern - fremtid, så vil vaccinerne betyde, at vi igen kan kramme, holde møder og tage initiativ til fysiske arrangementer. Vi kan påbegynde den sociale normaliseringsproces, som vi alle har så stort behov for og længes så meget efter.

Jeg vil ikke ønske for selv mine værste fjender at skulle igennem det, vi har gennemgået i 2020. Men vi har også lært noget. Vi har lært, hvor afhængige vi er af hinanden, vi har lært, hvor vigtig fællesskabet er og så har vi lært, hvor tungt det er at være dem, der står udenfor.

Vi vidste godt, at ensomhed findes og vi viste måske også, at det findes i større grad blandt mennesker med handicap. Men det ændrer ikke ved, at coronakrisen har været en megafon, der har råbt ind i ansigtet på os, hvor stort og overset et problem ensomhed er – og hvor hurtigt det kan blive alles problem.

Du kan læse hele årsberetningen for 2020 som en PDF-fil her.

Sidst opdateret:
Gå til top Top