Tidligere landsformand Lone Møller blev hyldet
25. april 2022

Tidligere landsformand Lone Møller blev hyldet

Hovedbestyrelsesmødet i weekenden var en god anledning til at sige tak til Lone Møller for 10 gode år på formandsposten.

Der var rosende ord og smukke blomster fra CP Danmarks landsformand, Pia Allerslev, da hun på foreningens vegne hyldede Lone Møller for hendes indsats som landsformand gennem 10 år.

Det skete da CP Danmarks hovedbestyrelse i weekenden var samlet til møde i Handicaporganisationernes Hus i Taastrup.

Selv om det er to år siden, at Pia Allerslev overtog posten, så har det på grund af corona og mødeaflysninger ikke tidligere været muligt at give Lone Møller den fysiske hyldest som hun fortjener.

Derfor var hovedbestyrelsesmødet en kærkommen lejlighed til at rette en varm og fortjent tak for de mange års indsats. Noget som de 30 mødedeltagere og hjælpere bakkede op med store klapsalver.

Udover blomster modtog Lone Møller også en gave i form af et maleri af den navnkundige kunstmaler, Preben Jørgensen, som CP Danmarks direktør Mogens Wiederholt overrakte sammen med en stor tak for et forbilledligt samarbejde i de mange år hun sad i formandsstolen.

Selv om Lone Møller ikke længere er landsformand, har hun valgt at fortsætte arbejdet i CP Danmarks hovedbestyrelse, hvortil hun i weekenden blev genvalgt til en ny to-årig periode.

 

Sidst opdateret:
Gå til top Top