Ferieboliger med rabat

Er du medlem af CP Danmark, kan du få rabat på en række ferieboliger landet over.

Musholm

Et fantastisk sted hvor du kan holde ferie med en flot udsigt til Storebælt. Der er 200 meter til stranden og kørestolsvenlig badebro. Alle værelser og ferielejligheder er tilgængelige for mennesker med funktionsnedsættelse.

Læs mere om priser og booking

 

Dronningens Ferieby

I Dronningens Ferieby kan du og din familie holde ferie i handicapvenlige feriehuse. Husene ligger midt mellem skov og strand med handicapvenlig badebro, og det er muligt at leje hjælpemidler.

Læs mere om priser og booking

 

Feriecenter Slettestrand

Feriecenter Slettestrand er lig med gode oplevelser i naturen, lækker mad og hyggelige stunder - uanset hvilke forudsætninger du kommer med. Her er nogle af Danmarks bedste handicapfaciliteter - alt sammen tæt på Vesterhavet.

Læs mere om priser og booking

 

 Feriecenter Slettestrand - foto: Kristian Skjødt

Feriehus ved Roskilde Fjord

CP Danmarks medlemmer har mulighed for at låne Margrethehuset, der er et handicaptilgængeligt sommerhus i Gershøj ved Roskilde Fjord. Brugerne betaler ingen leje, blot udgifterne til el og vand.

Læs mere om priser og booking

 

Margrethehuset

Hou Søsportscenter i Odder

Hou Søsportscenter tilbyder handicaptilgængelige feriehuse i Odder i første parket til strand og smuk natur. Medlemmer af CP Danmark kan få hele 25 % rabat i lavsæson.

Læs mere om priser og booking

 

 

Sidst opdateret:
Gå til top Top