Kom på kursus med CP Danmark
04. juni 2019

Kom på kursus med CP Danmark

Bliv klogere på hvad botox kan bruges til eller bliv klædt på til skolestart for et barn med cerebral parese.

De fleste har kun sol og sommer i hovedet, men livet går videre efter sommerferien. Derfor: Sæt X den 10. september, hvor læge Gija Rackauskaite fortæller om botoxbehandling, og hvilke erfaringer hun har gjort sig i sit daglige arbejde.

I løbet af fyraftensmødet fortæller hun om, hvad botox kan bruges til, og hvem der kan have gavn af det. Hvad er de kort- og langsigtede virkninger, hvor ofte skal det gives og hvilke områder af kroppen kan hjælpes af botox?

Fyraftenmødet holdes i Aarhus, og der er gode muligheder for at stille spørgsmål til Gija Rackauskaite undervejs. Læs mere her: Alt om botox

Skolestart med cerebral parese

Mange børn skal til at starte i skole. Det er en stor ting for alle, men har barnet cerebral parese, kræver det ofte lidt mere støtte og viden om barnets særlige behov, muligheder og krav, hvis skolegangen skal køre glat.

Kurset ’Kom godt fra start’ den 28. september har fokus på, hvordan man bedst muligt afdækker barnets særlige behov, hvis det skal fungere bedst muligt i forhold til indlæring og det sociale, ligesom kurset giver en introduktion til diagnosen cerebral parese.

Endelig får deltagerne en gennemgang af de støttemuligheder, som folkeskoleloven giver. Det er psykolog Louise Bøttcher og socialrådgiver Mia Ibæk Touborg, der underviser, og kurset holdes i Odense. Læs mere her: Kom godt fra start

Sidst opdateret:
Gå til top Top