Få rådgivning

Få rådgivning

CP Danmark rådgiver foreningens medlemmer om livet med cerebral parese. Det gør vi gennem vores telefonrådgivning, netrådgivning og i særlige tilfælde gennem en personlig samtale.

For mennesker med cerebral parese og deres pårørende er der mange spørgsmål og udfordringer om diagnosen og konsekvenserne af den. I CP Danmarks rådgivning kan du få svar på dine spørgsmål om cerebral parese - du skal være medlem af foreningen for at rådgivning. Bliv medlem her

Du kan som medlem få:

Rådgivning af socialrådgiver

CP Danmark har en socialrådgiver ansat, som yder rådgivning og hjælper mennesker med cerebral parese og/eller deres nærmeste pårørende. Du kan få rådgivning om socialfaglige spørgsmål – vi rådgiver dig ud fra din konkrete situation, henviser til lovgivning og hjælper dig på vej.

Rådgivning af psykolog

CP Danmark har en psykolog ansat, som rådgiver om cerebral parese - rådgivningen kan i særlige tilfælde blive fulgt op af et tilbud om en personlig samtale. 

Netrådgivning

CP Danmark har et specialistpanel tilknyttet, som består af forskellige eksperter indenfor forskellige områder. Det er muligt at stille spørgsmål til den enkelte fagspecialist.

STU-rådgivning

CP Danmark tilbyder udvidet rådgivning og vejledning til STU-elever og deres pårørende.

Sidst opdateret:
Gå til top Top