Få rådgivning

Få rådgivning

CP Danmark rådgiver foreningens medlemmer om livet med cerebral parese. Det gør vi gennem vores telefonrådgivning, netrådgivning og i særlige tilfælde gennem en personlig samtale.

For mennesker med cerebral parese og deres pårørende er der mange spørgsmål og udfordringer om diagnosen og konsekvenserne af den. I CP Danmarks rådgivning kan du få svar på dine spørgsmål om cerebral parese. Du skal være medlem af foreningen for at rådgivning. Bliv medlem her

Du kan som medlem få:

Telefonrådgivning

CP Danmark har en psykolog og en socialrådgiver ansat, som yder rådgivning og hjælper mennesker med cerebral parese og/eller deres nærmeste pårørende direkte i deres konkrete sager.​

Netrådgivning

CP Danmark har et specialistpanel tilknyttet, som består af forskellige eksperter indenfor forskellige områder. Det er muligt at stille spørgsmål til den enkelte fagspecialist.

Personlig samtale

Vedrørende rådgivning af foreningens psykolog kan den telefoniske henvendelse blive fulgt op af et tilbud om en personlig samtale. Det vil ske i de situationer, hvor psykologen vurderer, at der er brug for at mødes ansigt til ansigt for at give den bedst mulige rådgivning.

Sidst opdateret:
Gå til top Top