En specialskole kan sagtens være afsæt for et liv på forsædet
03. august 2022

En specialskole kan sagtens være afsæt for et liv på forsædet

”Specialskolen var grunden til at jeg nåede så langt” – siger Jacob Nossell. En personlig historie om bl.a. hvordan et godt afsæt gav ham mod på at gå efter sine drømme til trods for sit handicap. 

Specialskole: Undervisning, sport og bl.a. fysioterapi
Jakob Nossel, medlem af CP Danmarks hovedbestyrelse og forretningsudvalg, var søndag i Politikken med et stort portrætinterview. Jakob lever med cerebral parese og er bl.a.: far, iværksætter, har været komiker og har forfulgt sine drømme. Han bor på Frederiksberg med sin forlovede og deres barn – og nummer to er på vej.

I politikken talte han bl.a. om normalitet, forældreskab, afspecialisering og om, hvordan en god start på skoletiden, var det der gav ham et godt afsæt for hans vilje til at forfølge sine drømme. Selvom han har cerebral parese og oplever mange udfordringer, har det aldrig stoppet ham. Specialskolen havde som Jakob udtaler i Politikken: ”[..] Alle fagligheder og specialer samlet, og jeg tror, det er en af grundende til, at jeg er nået så langt”.

Læs om Jakob Nossells deltagelse i en bogudgivelse

Skolen havde både svømning, fysioterapi, ergoterapi og undervisning. For Jakob gav det et rigtig godt afsæt for at blive mødt i hans diagnose - og var et rigtig god springbræt videre til at kunne klare sig i samfundet med handicap-udfordringer. Derfor stoppede Jakob aldrig med at forfølge sine drømme.
I dag har Jacob eget firma, er far til Magnus og sammen med kæresten Agnieszka har de en lille datter på vej.

Læs hele Jakobs historie hos Politikken (kræver abonnement)

Sidst opdateret:
Gå til top Top