CPOP I Region Syddanmark inviterer til et spændende forældrearrangement
21. marts 2023

CPOP I Region Syddanmark inviterer til et spændende forældrearrangement

Har du et barn med cerebral parese, der er tilknyttet et af landets børneambulatorier med CPOP – cerebral parese opfølgningsprogram for børn og unge – så er der en rigtig god mulighed for at få ny viden om cerebral parese, høre spændende oplæg og danne netværk med andre forældre i samme situation.

Det sker når CPOP i Region Syddanmark inviterer til et forældrearrangement, som afholdes i Sundhedscenter Kolding på Sygehusvej 6 i Kolding tirsdag den 18. april kl. 17.30 til 21.30.

I løbet af aftenen er der forplejning med sandwich, kaffe og kage og det er gratis at deltage. Det kræver blot tilmelding til regional CPOP-koordinator Tina Pasgaard på mail: tina.udemark.pasgaard@rsyd.dk – med angivelse af antal deltagere - senest 1. april.

Spændende faglige oplæg

Efter en velkomst med forældre-networking og sandwich, er der tre spændende oplæg: Træning er overskriften på Jacob Lorentzens oplæg. Han er professor fra Afdeling for Børn og Unge på Rigshospitalet og Københavns Universitet.

Gamification – træning gennem leg og spil er et spændende emne, som fysioterapeut på Odense Universitets Hospital, Susanne Muldager, tager op.

Træning når man er ung med CP, er behandlingen set fra en helt anden personlig vinkel, som Jakob Tøjte beretter om.

Tre sessioner efter kaffepausen

Efter en kort kaffepause byder den sidste time på tre parallelsessioner, som kan tilvælges efter interesse. Her er overskrifterne:

Hjemmetræning
Fra ung til voksen
Mentale og fysiske pauser

Det er leder af Børneterapien i Odense Kommune, Malene Fabricius, socialrådgiver Katja Melchiorsen, professor Jacob Lorentzen og børnefysioterapeut Lene Struck Borum, der står for oplæggene.

- Vi har satset på at præsentere et spændende program, der er værd at køre efter, og håber derfor at rigtig mange fra hele landet vil deltage, opfordrer regional CPOP koordinator Tina Udemark Pasgaard.

 

Sidst opdateret:
Gå til top Top