Willy Kunsts Fond støtter uddannelse
17. marts 2022

Willy Kunsts Fond støtter uddannelse

Fonden uddeler hvert år et mindre beløb til voksne med CP, der er i gang med en kortere eller længere uddannelse eller påtænker at gå i gang med en.

Willy Kunsts Fond til støtte af uddannelse for voksne med cerebral parese er en mindre fond, som har eksisteret i knap en snes år. Fonden er oprettet af boet efter Willy Kunst, der selv havde cerebral parese (CP) og fik en uddannelse som væver.

Der uddeles hvert år et mindre beløb til voksne med CP, der er i gang med en kortere eller længere uddannelse eller påtænker at gå i gang med en. Det kan også være voksne med CP, der har svært ved at skaffe økonomi til f.eks. studieture og højskoleophold.

- På grund af rentefaldet har der desværre kun været uddelt beskedne beløb i de seneste par år, men vi håber at kunne uddele et pænt beløb i 2022, fortæller fondens bestyrer, advokat Michael Steffensen, der gør opmærksom på, at fonden kun uddeler legater én gang om året – og det er snart.

For at komme i betragtning til uddelingen i 2022 skal du sende ansøgningen senest den 15. april 2022 på mail til safemail@msadvokat.dk - skriv Willy Kunsts Fond i emnefeltet.

Fonden anvender ikke ansøgningsskemaer. Du skal i ansøgningen beskrive formålet med den ønskede støtte samt det anslåede støttebehov. Oplysninger om dine økonomiske forhold samt dokumentation for din diagnose skal også medsendes. Ansøgere kan forvente svar i juni 2022.

 

Sidst opdateret:
Gå til top Top