09. september 2022

Fortællinger fra borgere med handicap

Hvis du vil gøre din indflydelse gældende på Københavns Kommunes handicappolitik så er det nu!

Handicaprådet i København inviterer til stormøde om handicappolitik. Det sker den 20. september kl. 15.30-18.30 i Festsalen på Københavns Rådhus, hvor politikerne i borgerrepræsentationen og alle interesserede borgere inviteres til at høre fortællinger fra københavnere med handicap.

Det er fortællinger, der giver indblik i de udfordringer, barrierer og muligheder der er, når man har et handicap og bor i Københavns Kommune. Programmet, der har CP Danmarks direktør Mogens Wiederholt som ordstyrer, byder på korte faglige oplæg, personlige fortællinger og rundbordssnakke med afsæt i konkrete problemstillinger - og ikke mindst mulighed for at stille spørgsmål og blive klogere.

Københavnere med handicap, pårørende og øvrige interessenter opfordres derfor til at bidrage til den konstruktive dialog, så alle nuancer kommer på bordet.

- På den måde tror vi, at politikerne får den bedste information i forhold til de vigtige beslutninger, der træffes i de politiske udvalg. Det er især vigtigt i dette efterår, hvor Københavns Kommunens nye handicappolitik skal behandles i alle de politiske udvalg, understreger Janne Sander, der er formand for Handicaprådet i København, og håber at rigtig mange vil møde frem og bidrage. Har man noget på hjerte så er det nu.


Ønsker du at deltage på mødet skal du tilmelde dig på mail til: handicapraad@sof.kk.dk

 

Sidst opdateret:
Gå til top Top