Ny podcastserie fra CP Danmark
06. oktober 2022

Ny podcastserie fra CP Danmark

'En helt særlig familie' er titlen på den ny podcastserie i fire afsnit.

Torsdag den 27. oktober er der premiere på en ny, spændende podcastserie fra CP Danmark. 

’En helt særlig familie’, er titlen på serien, hvor værterne Julie Brahe Hansen og Sigrid Stilling Netteberg sætter fokus på forældreskabet, når cerebral parese er en del af familien.

Julie er mor til August på 10 år med CP og Sigrid, der selv har CP, er mor til Erna på 2 år. De har begge en masse erfaring med i bagagen som de gerne vil dele med andre i samme situation.

Der er foreløbig produceret fire afsnit, hvoraf det første lanceres på premieredagen den 27. oktober ved en reception i Handicaporganisationernes Hus i Høje Taastup kl. 15.30-17.00 - med CP Danmark som vært.

Har du lyst til at være med til receptionen, få et glas bobler og høre mere om produktionen fra værterne selv, så send en mail til Stine Stenholt på sn@cpdanmark.dk  

Nye afsnit med en uges mellemrum

I de følgende afsnit, der udsendes med en uges mellemrum, vil emner som skyldfølelse og skam, parforhold og søskende blive belyst. Udgivelsen af podcastserien er et forsøg på at nå ud til forældre og pårørende på en anden måde end med kurser.

Podcastserien er støttet af Knud Højgaards Fond, Louis-Hansen Fonden og CP Danmark - og produceret af Munck Studios og Nossel & Co i samarbejde med CP Danmark.

Podcastserien kan opleves på CP Danmarks hjemmeside og på de mange forskellige tjenester, hvor du normalt plejer at hente podcast.

Tryk her og se en lille præsentationsvideo

Sidst opdateret:
Gå til top Top