Informatør Britt Drud Sørensen

Britt Drud SørensenJeg er en frisk ung kvinde, født i 1986, der arbejder i fleksjob i Kvickly. Jeg vil gerne fortælle om, hvordan et liv med mild cerebral parese er – for det behøver bestemt ikke at være kedeligt!

I min fritid løber jeg atletiksporten racerunning. Samtidig har jeg en stor handicappolitisk interesse. Jeg er således medlem af Folkeoplysningsudvalget, sidder som stedfortræder i Handicaprådet og repræsenterer CP Danmark i DH's lokalafdeling (Danske Handicaporganisationer) - alt sammen i min bopælskommune Kalundborg.

Det fortæller jeg om:
Udover livet med cerebral parese kan jeg også fortælle om min erfaring med fleksjob, kognitive vanskeligheder i alle livets faser og den ofte vanskelige overgang fra barn til voksen – herunder det at flytte hjemmefra. Mange af mine kognitive udfordringer klarer jeg ved hjælp af specialkalenderen i Handi5 - hvilket jeg også kan fortælle meget mere om.

Dækningsområde:
Jeg bor i Kalundborg, og holder derfor primært oplæg på Sjælland og Fyn, men skulle der være et særligt ønske, så tager jeg også gerne turen til Jylland.

Kontaktinformation:
Mail: rrloberenbds@gmail.com
Telefon: 28 94 76 78.

Det er bedst at ringe om eftermiddagen - men hvis jeg ikke lige tager telefonen, så læg dit navn og nummer, så ringer jeg dig op.

Sidst opdateret:
Gå til top Top