Stresskursus for dig med CP begynder igen
23. august 2022

Stresskursus for dig med CP begynder igen

Førhen har vi haft det populære kursus: ”Den stressede hjerne”, hvor blandt andet vores egen psykolog, Klaus Christensen, giver dig konkrete værktøjer til at minimere stress i dagligdagen. Med en hjerneskade som cerebral parese, er du mere udsat for stress end andre, nemlig.

Vi har fået ny kursus- og projektmedarbejder som tager fat på vores kurser
Vi fik ny kursus- og projektmedarbejder for nyligt, der er i gang med at tage kærligt hånd om vores kurser, der har ligget stille i en periode uden tilknyttet medarbejder. Det betyder, at der løbende vil komme kurser op igen, og kurserne vil få et grundigt gennemsyn. Vi har førhen haft det populære kursus: ”Den stressede hjerne”, som handler om, hvorfor man er mere udsat for stress med cerebral parese – og hvordan du på bedst mulig vis takler det i en hverdag. Kurset var vældig populært – derfor er vi startet med at udbyde det kursus først.

Kursus: ”Den stressede hjerne” er oppe nu - tilmeld dig
På kurset kan du blandt andet høre vores psykolog, Klaus Christensen, tale om hvilke værktøjer du rent lavpraktisk i din dagligdag kan bruge til at minimere de stresskilder, du nu må opleve. Derudover kan du høre mere om hvordan stress neuropsykologisk hænger sammen med din cerebral parese fra neuropsykolog, Lone Vesterager Martinus.

Kurset henvender sig til unge under 25 og deres forældre. Det foregår den 10. september 2022 fra kl. 10-15, I Handicaporganisationers Hus, I Høje Taastrup. Tilmelding skal ske senest den. 30. august.

Læs mere om kurset og tilmeld dig her

Sidst opdateret:
Gå til top Top