5 skarpe til den nye ungdomsformand

Frederik Walter Olsen er ny formand for CP Ung.

Frederik Walter Olsen.Frederik blev valgt på ungdomsafdelingens årsmøde i februar, hvor han afløste Cæcilie Nisbeth på posten. Han har i et år været en del af bestyrelsen og har tidligere i flere år været aktiv i SUMHs bestyrelse (Sammenslutningen af Unge Med Handicap).

Det er således en erfaren organisationsmand, der nu sidder for bordenden i CP Ung. Frederik er 27 år, uddannet jurist og bor i Helsingør.

1. Hvad laver du til daglig og hvad er dine interesser?

Jeg er ansat som beskæftigelsesrådgiver i Københavns Kommune, hvor jeg arbejder med borgere på sygedagpenge. I min fritid kan jeg godt lide at lave mad, høre jazz, gå ture, holde foredrag, stå croquis og spille brætspil.

2. Hvordan er det at være formand for CP Ung?

Det er en ære for mig. At blive formand for mit handicaps ungdomsorganisation er stort. Jeg kommer fra en baggrund som næstformand i SUMH, og det er rart endelig at være en del af en organisation, som tror på en. At CP Ung ser potentiale i mig som formand er virkelig stort, og jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet.

3. Hvad er dine ønsker og visioner for arbejdet i CP Ung?

Min vision for CP Ung er at få organisationen til at vokse og skabe et fællesskab, som man kan identificere sig med. Da jeg var yngre, kunne jeg ikke identificere mig med min handicaporganisation, men det kan jeg nu, efter jeg er blevet voksen. Derfor er mit mål og vision for CP Ung at gøre organisationen til din, min og vores organisation.

4. Hvordan vil du nå målene?

En af måderne er at få flere medlemmer. Gennem min tid i SUMH har jeg haft ansvaret for rekruttering af frivillige og andre, som gerne ville være medlem. Derudover har jeg også udviklet en masse fede arrangementer. Derfor vil jeg bruge min ballast til at få CP Ung til at vokse og lave fede arrangementer for unge med cerebral parese.

En anden ting er at sikre sig, at medlemmerne føler sig hørt. Det vil jeg sikre ved at lytte til, hvilke arrangementer og tiltag medlemmerne kunne tænke sig for ’uden medlemmer, ingen organisation’. Mange med CP føler sig alene, og det er blandt andet en af de problematikker, som jeg vil bekæmpe. Men det er naturligvis vigtigt at understrege, at jeg ikke kan gøre det alene, men heldigvis har jeg en sej bestyrelse bag mig til at sikre, at vi kommer i mål.

5. Hvad er din største drøm her i livet?

Det lyder banalt, men min største drøm er at blive husket. Husket for at være en glad og troværdig mand, som man kan regne med og altid kan komme til, hvis livet er svært. Derudover er jeg lidt af en gøgler, så jeg kunne godt tænke mig at skrive børnebøger og kunne leve af at fortælle om mit liv og udbrede mit positive livssyn til flere mennesker med et handicap.

Sidst opdateret:
Gå til top Top