Kig forbi Sylvesters gamer-univers

Hvilke spil fungerer, og hvilke gør ikke, hvis du har forskellige udfordringer? Sylvester hjælper dig med at teste mulighederne.

SylvesterAf Frands Havaleschka

Sylvester Skov Axelsen bor på Amager med sine forældre, sin bror og sin hund Finn. Han er 15 år, og når han ikke passer sin skolegang i Friluftsskolens 9. klasse, så er han en passioneret gamer, der elsker alverdens elektroniske spil.

Han går så meget op i det, at han for nyligt har etableret sin egen Facebook-side med titlen C.P. Gamer. Indholdet på C.P. Gamer omfatter anmeldelser af spil, primært til spillekonsollen Nintendo Switch.

Sylvester har i mange år haft en stor interesse for spil og for spillekonsoller, men på grund af sin cerebral parese har det ikke være helt let for ham, for som han siger: ’Mine hænder er i vejen’.

Målet er at hjælpe andre

Men så fik han den idé, at han med sin store interesse kunne hjælpe andre, som måske har de samme udfordringer, som han har. Sylvester fortæller, at han var træt af, at jeg ikke kunne få noget vejledning om gode spillemuligheder, når hænderne ikke gør, som de flestes hænder gør.

- Det ville have været rart, hvis jeg havde kunnet høre nogle erfaringer fra mere erfarne gamere med samme udfordringer. Men nu er jeg jo selv blevet ret erfaren, så derfor tænkte jeg, at når ingen andre gør det, så må jeg jo gøre det. Hvis jeg har den problemstilling, er der sikkert også andre, der har det, vurderer Sylvester, der meget gerne vil hjælpe flere, end han gør i dag.

Det er derfor hans håb, at han ved at sprede budskabet og skabe opmærksomhed om sin eksistens får mange af CP Danmarks medlemmer til at besøge ham på Facebook-siden og høste af hans erfaringer.

Dyre lærepenge

- Jeg har spillet utallige spil i min tid som gamer, og det kan være en dyr hobby, hvis man ikke hurtig får en fornemmelse af, om spillet fungerer for en, inden man køber det, understreger Sylvester, som taler af bitter erfaring.

- I mange år har jeg været meget glad for FIFA, men nu synes jeg, det er blevet træls. For tiden er jeg i gang med Borderlands til Nintendo Switch, da jeg har lagt FIFA og PlayStation lidt på hylden.

Og netop Borderlands er i øjeblikket hans absolutte favoritspil. For ikke så længe siden var det Mario Odyssey. Og hvem ved, hvad det næste bliver?

Hvis du vil lære Sylvester bedre at kende, og ikke mindst få fornøjelse af hans spil-anmeldelser, så kan du følge ham på Facebook-siden: www.facebook.com/CP-Gamer-105471737816646

Sidst opdateret:
Gå til top Top