Ny medarbejder skal løfte kommunikationsindsatsen
09. juni 2022

Ny medarbejder skal løfte kommunikationsindsatsen

Flere hænder. Flere løste opgaver. Vi har i CP Danmark fået en ny digital kommunikationsmedarbejder, som skal hjælpe med at løfte vores kommunikationsindsats, og vi glæder os til samarbejdet.

Et godt hold hos CP Danmark

Tirsdag efter Pinse startede vores nye digitale kommunikationsmedarbejder, Michelle Andersen. Hun har tidligere arbejdet i Gigtforeningen og Danske Handicaporganisationer, hvor hun har været digital kommunikationsmedarbejder og webredaktør. ”Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med nye udfordringer og være kreativ med ord, grafik og video”, siger Michelle.

- Vi glæder os til at få en digital ånd ind i sekretariatet. Hjælp til vores sociale medier, website og grafiske univers har været savnet. Michelle kommer til at arbejde i tæt sammen med os andre i kommunikationsafdelingen og vores nye kursuskonsulent, som starter til august. Vi glæder os til at starte vores samarbejde, lyder det fra Mogens Wiederholt.

Læs mere om CP Danmarks medarbejdere

Stort engagement

- Vi er rigtig glade for vores hold af ildsjæle, der har gode kompetencer inden for deres felt. CP Danmark er en forening der har levet i 72 år, og som hele tiden fornyer sig. Selvom vi størrelsesmæssigt ikke man måle os med de større organisationer og foreninger, så har vi et godt hold fyldt med ildsjæle, der hver dag arbejder på at gøre en forskel for folk med cerebral parese.
Teamet kommer til at bestå af yderligere en kursuskonsulent og en frivillighedskoordinator hen over sommeren.

Støt os i sagen mod cerebrel parese

Sidst opdateret:
Gå til top Top