Stort tema om pårørende i CP INDBLIK
10. februar 2022

Stort tema om pårørende i CP INDBLIK

Februar-nummeret af CP INDBLIK er på vej til postkasserne, og du kan glæde dig til et stort tema om pårørende til mennesker med CP.

Pårørende er velfærdssamfundets oversete kernetropper, og derfor har CP Danmark fokus på forældre, ægtefæller, bedsteforældre, søskende og andre nære pårørende, der leverer en uvurderlig indsats for mennesker med CP.

Det kan du læse mere om i landsformand Pia Allerslevs leder ’Styrket pårørendeindsats’ og i magasinets tema, hvor du blandt andre kan møde Anni, der er bedstemor til Lærke, Linda, der er mor til Aksel, og Bente Lis, der er mor til Daniel.

I CP INDBLIK kan du også møde to personer med CP, der har forskellige holdninger til hjemmearbejde, og to lokalpolitikere – med CP tæt inde på livet – der har vind i sejlene.

Julie Morell Jensen fik en stor oplevelse, da hun deltog i Parasport Danmarks Sportslejr på La Santa, og Sanne Archana Thorup har også deltaget i sportslejren for nogle år siden og har siden gjort så store fremskridt på sin framerunner, at landstræneren nu har sendt bud efter hende.

Læs om de to kvinder i CP INDBLIK, som du finder her: CP INDBLIK

Sidst opdateret:
Gå til top Top