Elsass Fonden får ny administrerende direktør
04. marts 2024

Elsass Fonden får ny administrerende direktør

Stafetten gives videre! Jacob Hübertz indtræder som ny administrerende direktør for Elsass Fonden og erstatter Peter Lindegaard, som går på pension. 

Efter knap 10 år på posten, har Elsass Fondens administrerende direktør, Peter Lindegaard valgt at gå på pension.

Peter har været ansat som direktør i fonden siden 2014. Han har en uddannelse som cand.oecon og ledelseserfaring som tidligere direktør for Berlingske Tidende, samt international erfaring fra sine år som direktør for Falck i Sverige. I årenes løb har han formået at udvikle fondens aktiviteter og fordoble Elsass Fondens formue, oplyser fondens bestyrelsesformand Nick Elsass. 

Samarbejdet mellem CP Danmark og Elsass Fonden er i samme periode blevet stærkere.

 Peter Lindegaard har været direktør i Elsass Fonden siden 2014

 FOTO: Ricky John Molloy 

 

"Vi kommer til at savne Peter. Som direktør har han vist et kæmpe engagement i mennesker med CP - og så har han været optaget af at skabe gode og stærke samarbejdsrelationer ud i CP-miljøet.

Peter er en brobygger og det har vi i den grad sat pris på og haft glæde af i CP Danmark. Vi glæder os rigtig meget til at fortsætte og udbygge det gode samarbejde med fondens nye direktør, Jacob Hübertz, som vi byder varmt velkommen," fortæller direktør for CP Danmark, Mogens Wiederholdt.

 

Kapitalforvalter med hjertet på rette sted.

Den 1. maj overtager Jacob Hübertz rollen som ny administrerende direktør for Elsass Fonden.  Jacob har en baggrund inden for kapitalforvaltning og kommer senest fra en stilling om finansdirektør i Vækstfonden. Om ansættelsen udtaler bestyrelsesformand Nick Elsass sig:  

"Jacob opfylder alle de kriterier, vi ønskede os: En med hjertet på det rigtige sted, en dygtig og erfaren kapitalforvalter, som samtidig er en empatisk og visionær leder med mange års ledelseserfaring. Det får vi i ham.”

Jacob har første arbejdsdag i fonden den 2. april, hvor han har en måneds overlap med Peter Lindegaard for at sikre en god overdragelse, inden Peter Lindegaard går på pension.

 

Læs mere om direktørskiftet på Elsass Fondens hjemmeside.

 

 Jacob Hübertz starter som ny administrerende direktør i Elsass Fonden 1. maj. 

 FOTO: Robin Skjoldborg

Sidst opdateret:
Gå til top Top