Gratis kaffe men ingen kæreste

Det er status for en kvinde på 35 år efter tre år på en af de mange populære datingsider.

KaffeAf Frands Havaleschka

Der kan være mange gode og spændende oplevelser med dating, men desværre kan der også være mange mindre gode. Nogle af dem har Sanne Thorup haft. Det lægger hun ikke skjul på. Ovenikøbet er hun modig og afklaret nok til også at fortælle om dem, så hun kan være med til at hjælpe andre.

Sanne er 35 år og fra Aarhus-området. Hun har en lettere form for cerebral parese, er fuld funktionsdygtig, men bliver hurtig træt, hvilket hun betragter som sin største begrænsning. Da hun rundede de 30 år, blev hun fyldt med eftertænksomhed.

Det var ikke lykkedes hende at finde en kæreste i de miljøer, hun til daglig færdes i, men hun ville gerne. Ønsket var ikke at finde en god ven, dem havde hun nok af, men en kæreste, som kunne give hende glæde og tryghed.

Hun besluttede at give sig selv den mulighed på en af de mange datingsider. Hun etablerede en profil med et vellignende foto og var i den forbindelse lidt i tvivl om, hvor meget hun skulle fortælle om sit handicap.

Hun nåede frem til, at der ikke umiddelbart skulle stå noget om hendes cerebral parese på hendes profil. Til gengæld var hun fast besluttet på at gøre opmærksom på sine begrænsninger, hvis de blev enige om, at de skulle mødes.

- Så er det ligesom op til ham, du dater, understreger Sanne, der på tre år oplevede, at mange mænd gerne ville mødes med hende, efter at de havde skrevet lidt sammen. Kun en enkelt sprang fra inden mødet. Han mente ikke, at man kunne være så smuk og samtidig have et handicap.

Overrasket over de personlige spørgsmål

Strategien har været fin nok langt hen ad vejen, men Sanne er i sin søgen blevet meget overrasket over, hvad folk begyndte at spørge hende om, når de fik at vide, at hun havde cerebral parese.

Ofte var det meget personlige ting som f.eks. kan du få børn? Eller spørgsmål om hvad hun ikke kunne? Der var aldrig spørgsmål om, hvad hun var god til.

Var det så vigtigt til første fysiske date at dømme hinanden så hurtigt? Det mener Sanne ikke:

- Det er bare vigtigt at behandle hinanden med respekt - alle har en kamp, du ved ikke, hvad den anden står i, og ord er den største magt mod hinanden.

Sanne ville ikke stå på mål for en masse ubehagelige spørgsmål, så hun svarede igen af samme mønt. Hendes handlekraft blev præmieret og resulterede i mange fysiske dates. Men mere end et enkelt møde blev det så ikke til.

- Det var et hårdt slag at få alle de nærgående spørgsmål i hovedet, så nu har jeg slettet min profil og har brug for en pause, siger Sanne, der selvfølgelig ærgrer sig over, at det kun blev til mange kopper gratis kaffe, når det sagtens kunne være blevet til meget mere, hvis fyrene ellers havde haft lidt mere tålmodighed og givet det en chance.

Sidst opdateret:
Gå til top Top