16. september 2022

Der er musik i ISAAC Danmarks efterårssamling

Oplev hvordan du kan være med til at skabe musik med din stemme, instrumenter og med dit kommunikationshjælpemiddel.

ISAAC Danmark er klar med to spændende arrangementer i november. Efterårssamlingen den 11.-13. november på Musikholm Ferie- og Konferencecenter i Korsør, der har musik som tema, og seminaret ASK og Literacy den 25. november, der er målrettet professionelle inden for alternativ, supplerende kommunikation (ASK) og pårørende – og handler om at udvikle læse og skrivefærdigheder.

For dig der elsker musik

Hvis du elsker musik, så er efterårssamlingen lige noget for dig. Hvad er musik, og hvad betyder den for mig? Hvordan kan musikken være en vej ind i et fællesskab? Og hvordan kan jeg være med til at skabe musik med min stemme, instrumenter og med mit kommunikationshjælpemiddel?

Dette er blot nogle af de spørgsmål ISAAC Danmark undersøger sammen med deltagerne og dygtige oplægsholdere på brugersamlingen. Her er udgangspunktet for temaet: Musik og hvordan du som ASK-bruger kan være aktiv musiker.

Der findes mange alternative muligheder for at spille på instrumenter, og for at gøre alle klogere på det er Tanja Christiansen og Thomas Eriksen fra Tobii Dynavox inviteret for at vise forskellige muligheder for alternative musikinstrumenter, med mulighed for afprøvning.

Musikalske oplevelser for alle

Endvidere er musikterapeut, Silvia Jensen inviteret til at tilrettelægge musikalske oplevelser, så alle kan være med. Det er noget hun har stor erfaring med og noget deltagerne godt kan glæde sig til.

Derudover kommer Hans Henrik Klein og Mikkel Damsgaard Justiniano fra Elsass Fonden og fortæller om et spændende musikworkshop-projekt, hvor mennesker med CP kan samles og arbejde med at producere musik.

Der vil i programmet også være plads til at deltagerne kan fortælle om deres musikalske oplevelser. Således vil Jeppe Forchhammer fortælle om hvad det har af betydning for ham at være en del af Elsass koret.

Programmet søndag giver mulighed for at prøve nogle af Musholms aktiviteter, bl.a. klatrevæg og svævebane. Tilmeldingsfristen er den 28. september 2022.

 

Læs mere om tilmelding

Læs det fulde program

 

 

Sidst opdateret:
Gå til top Top