Gode kursustilbud fra CP Danmark
06. oktober 2022

Gode kursustilbud fra CP Danmark

CP Danmarks kursus-afdeling kører nu på fulde omdrejninger og efteråret byder på forskellige kurser – både i Jylland, på Sjælland og online.

- Glædeligvis har der været stor efterspørgsel på kurset ’Familie med CP’ i Aarhus den 5. november, som nu er udsolgt, fortæller kursus- og projektleder Stine Stenholt.

Til gengæld er der fortsat masser af plads på online-tilbuddet ’Klar tale’ med taleekspert Pia Høgh som underviser. Klar tale er for dig, der har en forståelig tale, men som gerne vil forbedre udtalen. Målgruppen er unge under 25 år, med talehandicap som følge af cerebral parese, der ønsker teknikker til at optimere deres stemme og lære at tale tydeligere. Kurset henvender sig samtidig til de unges forældre, der kan støtte de unge med fortsat træning ved hjælp af de tilegnede teknikker.

V.I.P. Søskendedag

Den 12. november kl. 11.00 er et tidspunkt vi glæder os til. Her slår vi dørene op, ruller den røde løber ud i Handicaporganisationernes Hus og byder velkommen til V.I.P. Søskendedag. En dag med fokus på søskende som pårørende. Både søskendebørn og forældre er velkomne, og dagen byder på alt fra en tryllestav til en abe, og forældrene kommer til at møde og snakke med voksne søskendebørn fra Søskendeforeningen SØF.

Ud over V.I.P. Søskendedag, byder efteråret også på et spændende bedsteforældrekursus den 11. december i Handicaporganisationernes Hus i Høje Taastrup for bedsteforældre til et barn med cerebral parese. På kurset kan du høre oplæg fra en mor, et sæt bedsteforældre og to unge kvinder der sætter både personlige og sociologiske perspektiver på livet med CP.

Læs meget mere om de nævnte kurser - og flere andre - her

 

Sidst opdateret:
Gå til top Top