Stor spørgeskemaundersøgelse for unge med CP 📧
03. november 2023

Stor spørgeskemaundersøgelse for unge med CP 📧

Statens Institut for Folkesundhed (SIF) foretager i øjeblikket en undersøgelse blandt unge med CP i alderen 15-30 år.

Er du mellem 15-30 år og har CP? Så har du (eller dine forældre, hvis du er under 18 år) med stor sandsynlighed modtaget en invitation til et spørgeskema via e-boks inden for de sidste par uger. Det er Statens Institut for Folkesundhed (SIF), der står bag undersøgelsen.

 

Spørgsmålene, som er kvalificeret af CP Danmark, handler om dit helbred, din funktion, uddannelse, beskæftigelse, bolig, dit sociale liv, samt dine eventuelle behov for støtte og hjælp i hverdagen. Din besvarelse er vigtig, da den kan bidrage til planlægning af støtte, der kan forbedre hverdag, trivsel, uddannelse og beskæftigelse for unge med CP.  

 

I invitationen, som du (eller dine forældre) har modtaget i e-Boks står der, hvor du finder onlinespørgeskemaet og din personlige kode dertil. Som tak for besvarelse deltager du i lodtrækningen af to supergavekort til gogift.dk til en værdi af 5000 kr.


Unge, der ikke selv kan besvare et spørgeskema, må godt deltage ved, at en anden udfylder det for dem. Unge, der ikke har e-Boks vil senere modtage en invitation med brev.


Hvis du har spørgsmål til undersøgelsen, er du velkommen til at kontakte videnskabelig assistent Caroline F. Kiehn på tlf. 65 50 78 74 eller cafk@sdu.dk eller seniorforsker Susan I. Michelsen på tlf. 65 50 78 50 eller simi@sdu.dk

 

Sidst opdateret:
Gå til top Top