Frame Runners Cup for børn
30. marts 2022

Frame Runners Cup for børn

Da Parasport Frederiksberg sidste år kunne fejre 25. års jubilæum med deres internationale Frame Runners Cup og Camp, var børn og deres forældre aktivt med på åbningsdagen. Det blev en fin succes, som nu gentages.

Sidste år havde arrangørerne inviteret børn og deres forældre til at deltage på cuppens første dag, hvilket gjorde åbningen på Frederiksberg Stadion endnu mere festlig

- Det vil sige, at børnedeltagerne først prøvede at løbe på en framerunner, dernæst løb de race mod og med hinanden, fik medalje og t-shirt og til slut deltog de i den store indmarch på stadion, hvor de gik forrest sammen med den danske fanebærer, fortæller klubkonsulent Jens Højberg.

Succesen var så stor, at arrangørerne fra Parasport Frederiksberg har besluttet, at børneracet er kommet for at blive. Det er derfor sat på programmet igen i år, som en god optakt til åbningen den 13. juli.

Så er du mellem 5 og 12 år og har lyst til at prøve en framerunner og løbe om kap med andre børn, som heller ikke rigtig har prøvet det før, så kan du blive tilmeldt allerede nu.

Du kan læse meget mere arrangementet og tilmeldingen via dette link:

https://form.jotform.com/220033301502028

Det er Parasport Frederiksberg, der står for det efterhånden traditionsrige arrangement, hvor hundredevis af Frame Running atleter, trænere og ledere fra mange lande er samlet til en lille uges aktiviteter på Frederiksberg Stadion.

OBS! Selv om tilmeldingsfristen er passeret, så er du meget velkommen til at kontakte klubkonsulent Jens Højberg for at høre om der fortsat er ledige pladser til børne-arrangementet. Kontakt Jens på telefon 51 23 64 60 eller mail: jgh@parasportfrederiksberg.dk

 

Sidst opdateret:
Gå til top Top