Forløbsbeskrivelse for børn og unge med cerebral parese

Forløbsbeskrivelse for børn og unge med cerebral parese

Socialstyrelsen udgav i 2019 en ny forløbsbeskrivelse for børn og unge med cerebral parese. CP Danmark mener, at forløbsbeskrivelsen er et godt værktøj, som forældre til børn og unge med cerebral parese kan bruge for at sikre den rette indsats for deres barn.

Forløbsbeskrivelsen kommer med faglige anbefalinger til, hvordan kommunerne kan tilrettelægge og organisere indsatserne til børn og unge med cerebral parese, så den enkelte opnår bedst mulig trivsel og udvikling.

En rettidig, tværfaglig udredning har afgørende betydning for børn og unge, der har komplekse følger af cerebral parese.

Forløbsbeskrivelsen har derfor fokus på en tidlig helhedsorienteret indsats, der sigter mod både kompensation og træning af færdigheder, samt en løbende opfølgning på barnets progression.

Hent mini-pjece

CP Danmark har lavet en mini-pjece om forløbsbeskrivelsen og de syv centrale anbefalinger. De 7 anbefalinger finder du nederst på siden. 

Læs minipjecen

Spørgsmål

Har du yderligere spørgsmål til anbefalingerne, så er du velkommen til at kontakte vores rådgivning, der kan hjælpe dig.

Kontakt vores rådgivning

Sidst opdateret:
Gå til top Top