CP INDBLIK

Som medlem af CP Danmark får du tilsendt 'CP INDBLIK'. Magasinet udkommer seks gange om året.

 

I august-udgaven kan du bl.a. læse:

  • Pia Allerslevs leder: ’Mennesker med CP skal også være en del af arbejdsfællesskabet’, der lægger op til bladets tema om uddannelse og beskæftigelse. Ledigheden er historisk lav og efterspørgslen efter arbejdskraft historisk høj. Det burde, med en målrettet indsats, kunne åbne døre for gruppen af mennesker med CP, mener landsformanden.
  • Tema-historier om Signe, Tina og Britts vej til arbejdsmarkedet, og socialrådgiver Mia Ibæk Touborgs gennemgang af muligheder og kompensationsregler for uddannelse og beskæftigelse.
  • Den gode idé, der kom op at flyve og nu har tiltrukket mange børn til parasport.
  • Historier fra den politiske dagsorden.
  • Endnu en fantastisk dag på Skive Festival.
  • Seksualitet på bosteder kræver større fokus.
  • Masser af spændende aktiviteter i foreningens kredse – og meget mere.
CP Indblik nr. 4, august 2022 - forside

 

Online læsning med bladrefunktion

Magasinet kan du enten læse i tekstformater ved at trykke på de enkelte afsnit ovenover. Eller i en PDF-format ved at klikke på billedet til højre for de klikbare afsnit. Derduover findes der en smart bladrefunktion, hvor du online kan bladre i siderne ligesom et almindeligt blad. Hvis du vil læse bladet med den smarte bladrefunktion, så kan du trykke på linket nedenunder. 

Læs magasinet online som PDF hos ISSUU.com


Medlemsmagasin

CP Magasinet INDBLIK udkommer seks gange om året i et oplag på ca. 6.000 eksemplarer. Det er CP Danmark, der står for det redaktionelle indhold, mens bureauet FL Reklame tegner annoncer til de seks udgivelser. Bladet udsendes til alle medlemmer og en række andre abonnenter og offentlige instanser.

Magasinet bliver også indlæst elektronisk på dvd. Er du medlem af CP Danmark, har du mulighed for gratis at abonnere på lyd-udgaven. Ring til foreningens sekretariat på telefon 38 88 45 75.

Du kan også downloade lydfiler, hvor magasinet bliver læst op.

Hør bladet som lydfil hos Nota 

Læs tidligere numre af medlemsmagasinet

 

Distribution og regler

Bladet distribueres af PostNord som magasinpost og vil være modtageren i hænde cirka tre dage efter udgivelsestidspunktet.

Artikler i CP Magasinet INDBLIK står for forfatterens egen regning, ligesom de synspunkter, der gives udtryk for, ikke nødvendigvis deles af redaktionen eller CP Danmark. Artikler, der er stærkt kompromitterende for tredjemand, optages ikke. Redaktionen forbeholder sig ret til at redigere og forkorte i uopfordrede indlæg samt evt. afvise indlæg. 

Ønsker du at bidrage med artikler, debatindlæg eller gode idéer, så kontakt redaktør Frands Havaleschka på fh@cpdanmark.dk

 

Abonnement

Hvis du vil abonnere på CP Magasinet INDBLIK, skal du kontakte sekretariatet på telefon: 38 88 45 75 eller mail: cpdanmark@cpdanmark.dk

Det koster 450 kroner om året.

Du kan også melde dig ind i CP Danmark for 375 kroner om året og derved modtage bladet gratis - samtidig får du mange andre medlemsfordele.

Bliv medlem hos CP Danmark

 

Annoncer

Annoncer til 'CP Magasinet INDBLIK' tegnes gennem samarbejdspartneren FL Reklame. CP Danmark optager ikke annoncer fra politiske partier.

Annoncebestilling og forespørgsler om priser, produktion m.v., kontakt:
CP Magasinet INDBLIK/FL Reklame
Tlf. 86 91 46 87
Mail: info@cp-magasinet.dk

Sidst opdateret:
Gå til top Top