110 atleter samlet på Frederiksberg Stadion
14. juli 2022

110 atleter samlet på Frederiksberg Stadion

Ikke færre end 400 deltagere, trænere og ledere fra 14 nationer er samlet når Parasport Frederiksberg i denne uge (28) holder årets Frame Running Camp og Cup.

Det er jubilæumsstævne nr. 25, som blev åbnet med en stor åbningsceremoni onsdag, hvor de 14 deltagerlande lavede en flot indmarch inden det gik løs med konkurrencerne torsdag, fredag og lørdag.

Hvis du vil opleve de 110 atleter, - langt de fleste med cerebral parese - folde sig ud i konkurrencerne i Frame Running, så er du velkommen på Frederiksberg Stadion, hvor der afholdes CPISRA International Cup fra kl. 10 til ca. 17 alle tre dage.

Børnecamp

Onsdag blev der afholdt en børnekamp, hvor børn mellem 5 og 12 år kunne prøve kræfter med Frame Running.

Det havde Tristan på 7 år og Iris på 5 år, begge fra København, meldt sig til. Det samme havde Sebastian på 12 år, der sammen med sin bror Viktor, og sin mor, havde taget turen helt fra Kolding og på vejen taget deres mormor med fra Ørbæk på Fyn.

Det blev en rigtig hyggelig formiddag for deltagerne med små atletikøvelser og en venskabelig dyst i Frame Running på distancerne 40, 60 og 100 meter - det hele naturligvis afsluttet med overrækkelse af medaljer.

Tristan t.v., Iris og Sebastian var klar til udfordringerne.

Sidst opdateret:
Gå til top Top