Venner og fællesskaber

Venner og fællesskaber

Starter:
Slutter:
Pris:
Medlem u. hjælper - 50,00 kr.
Medlem m. hjælper - 50,00 kr.
Ikke medlem u. hjælper - 150,00 kr.
Ikke medlem m. hjælper - 150,00 kr.
Pladser tilbage:
30
Tilmeldingsfrist

Der sker meget når man går fra at være barn til at blive teenager, ung og voksen. Det kan være en svær og forandrende proces at blive voksen med alle de krav og forventninger, der følger med. Både fra omverdenen og fra en selv - hvor passer man ind? 

Kom på webinaret her - mød andre unge fortælle om deres oplevelser med at høre til, finde et fællesskab og opbygge relationer til andre.

 

Hvad handler det om? 

Som ung kan man have masser af tanker og følelser om, at man på den ene side gerne vil løsrive sig, og på den anden side måske kan se andre skyde livet i gang med venner, sport og fester, imens man selv føler sig begrænset eller ikke helt klar til at deltage, på samme måde.  

Hvem er ens venner, hvilket fællesskab passer man ind i og hvor og hvordan kan man henvende sig? Det er tanker og bekymringer som både kan fylde hos den enkelte unge, men også hos forældre og netværket omkring én. 

Derfor inviterer vi, sammen med repræsentanter fra CP ung, til et online møde, hvor du/I kan møde andre unge med CP, som vil fortælle om deres oplevelser med at høre til, finde et fællesskab og opbygge relationer til andre. Mange oplever ensomhed - tanker og bekymringer om hvor de passer ind og hører til. Modsat ser vi også mange eksempler på unge, der med tiden finder deres mennesker, dem, der ser dem for lige dem, de er.   

Vi vil gerne invitere jer ind i et fortællende webinar, hvor både ensomheden og håbet kan lov at være. Vi skaber et rum, hvor man i værste fald kan være alene sammen, og hvor vi i bedste fald danner fundamentet for at udvikle og skabe nye relationer. Både unge og forældre er velkomne til webinaret.

Kursusleder:

Peter Holm, Næstformand CP Ung

Undervisere:

Repræsentanter fra CP ung

Målgruppe:

Unge og unge voksne, forældre og netværk

Sted:

Online

Pris:

Medlem u. hjælper - 50,00 kr.
Medlem m. hjælper - 50,00 kr.
Ikke medlem u. hjælper - 150,00 kr.
Ikke medlem m. hjælper - 150,00 kr.

Gå til top Top