11.-13. Oktober - Slap af-weekend på Feriecenter Slettestrand

11.-13. Oktober - Slap af-weekend på Feriecenter Slettestrand

Hygge og socialt samvær har førsteprioritet på denne weekendtur arrangeret af CP Danmarks kredse i Midt- og Vestjylland. Eneste faste program er de lækre måltider – resten vælger du selv.

Der er mulighed for blandt andet varmtvandsbassin, en tur til Vesterhavets strandkant i kørestol, leg på den handicapvenlige legeplads, cykelture, fitness og mountainbike. Lørdag kan du komme på en guidet tur i hestevogn.

Lejlighederne er handicapvenlige med loftlift og plejeseng, og hjælpemidler kan lånes gratis.

Tid: Fredag den 11. oktober til søndag den 13. oktober.

Sted: Feriecenter Slettestrand, Slettestrandvej 140, 9690 Fjerritslev.

Pris: Voksen: 750 kr. Barn 3-12 år: 250 kr. Barn under 3 år: Gratis. Hjælper: 500 kr. Hund: 200 kr.

Du betaler selv for drikkevarer – resten er med i prisen. Er I færre end tre betalende pr. lejlighed, er der et tillæg på 200 kr. pr. person.

Tilmelding: Senest 4. august til Jørgen på jk@asgaard-online.dk eller Bent Ole på bon@privat.dk (først til mølle). Oplys venligst navne, alder på børn og eventuelt behov for plejeseng, lift eller lignende. Oplys også, hvilken kreds hver deltager er medlem af, og om I ønsker at dele lejlighed med andre.

Du bedes samtidig indbetale beløbet til konto nr. 2600-8000140548 eller på Mobilepay til 3372XC med teksten ”Slettestrand” og dit navn.

Godt at vide: CP Danmark Vestjyllands og - Midtjyllands medlemmer har fortrinsret, men andre er velkomne, hvis der er ledige pladser.

Sidst opdateret:
Gå til top Top