Webinar: Få gode råd om job
24. oktober 2017

Webinar: Få gode råd om job

Det kan være udfordrende at søge job med et handicap i bagagen, derfor har Muskelsvindfonden arrangeret tre webinarer, der giver gode råd og erfaringer. Læs mere og tilmeld dig her.

Gennem tre webinarer sætter Muskelsvindfonden fokus på arbejdsgiverne, kommunale støtteordninger og ikke mindst andres gode erfaringer med at angribe arbejdsmarkedet, noget som forhåbentlig kan inspirere og hjælpe dig.

De tre webinarer er:

Bliv klogere på arbejdsgivere og mennesker med handicap, 26. oktober 19.30
Kan det betale sig at søge uopfordret? Hvordan ser firmaer generelt på ansøgere med fysiske handicap? Og hvad ved de om økonomiske støttemuligheder? Det og meget mere kan Katrine Ibsen Larsen, projektkoordinator i Dansk Handicap Forbund, fortælle mere om på baggrund af data fra mere end 400 arbejdsgivere.

Støtteordninger - en fantastisk mulighed?, 7. november 19.30
Hvilke støtteordninger kan hjælpe dig i dit nuværende eller måske kommende job, og hvordan gribes det an? Det ved Susanne Ellegaard, konsulent i Specialfunktionen Job og Handicap, alt om. Hun fortæller denne aften om alt fra fortrinsadgang til personlig assistance.

Hvordan angribes arbejdsmarkedet med et handicap?, 28. november 19.15
Arbejdsmarkedet kan angribes på flere måder, og denne aften sætter vi på fokus på iværksætteri og de personlige beretninger fra et liv på arbejdsmarkedet, hvor der har været et handicap inde over. Vi har derfor inviteret en række relevante oplægsholdere.

Det er gratis at se webinarerne, det kræver bare, at du tilmelder dig her.

Sidst opdateret:
Gå til top Top