Nu kan fagfolk få styrket kommunikationskompetencerne
22. februar 2017

Nu kan fagfolk få styrket kommunikationskompetencerne

Nyt modul i diplomuddannelsen målrettet fagfolk i arbejdet med mennesker med komplekse kommunikationsbehov er klar til efteråret.

For at ruste fagfolk som lærere, pædagoger, vejledere, ergoterapeuter m.fl. i arbejdet med mennesker med komplekse kommunikationsbehov er et nyt modul på den pædagogiske diplomuddannelse nu klar.

Håbet er at skabe en fuld diplomuddannelse – med tre moduler - i arbejdet med mennesker med komplekse kommunikationsbehov. Og som et led i det er det andet modul nu altså klar.

Det nye modul retter sig imod det helt konkrete arbejde med at udvikle egne kompetencer for at blive den kompetente kommunikationspartner, herunder at kunne udvikle kommunikative kompetencer sammen med borgeren/brugeren, men også at indtænke læring og udvikling, kognitivt som socialt.

Hvor første modul giver en indsigt i hele det overordnede og de bagvedliggende teorier, samt anvendelsen i praksis, går det andet modul i dybden med den professionelles direkte samspilskompetencer.

Der inddrages også kendte metoder som PODD og andre strukturerede former, som perspektiveres og uddybes teoretisk. Dette modul inddrager praksis i form af video-dokumenterede afprøvninger i egen praksis og analyser og refleksioner over disse.

 

Sidst opdateret:
Gå til top Top