Mød globetrotteren Jeppe Forchhammer
07. april 2017

Mød globetrotteren Jeppe Forchhammer

Kørestol og cerebral parese er ingen hindring for gode rejseoplevelser. Mød Jeppe Forchhammer i næste nummer af Spastikeren.

Jeppe Forchhammer.Hvem vil ikke gerne ud at rejse og opleve verden? Det vil de fleste, men det er ikke altid, man får muligheden. For nogle handler det om økonomi, for andre om tilgængelighed. Nogle har flyskræk, andre kan ikke få det vildt nok!

Jeppe Forchammer er en af dem, der hører til sidstnævnte kategori. Ham kan du møde i det næste nummer af medlemsbladet Spastikeren, hvor han på temasiderne om ferie fortæller om sin passion for rejselivets glæder og om sine oplevelser på nogle af rejserne.

Det har ind imellem været både vildt og spændende, men også berigende, og så er han en type, der er svær at slå ud. Han er overbevist om at tilgængelighed – det er noget man selv definerer. Noget er svært, men ofte er det alligevel muligt at finde en løsning.

Selv om udfordringerne nærmest står i kø, lige fra han og hjælperne pakker kufferten, så har han besøgt ikke færre end 33 lande.

Læs og se mere i Spastikeren

Og vil du se Jeppe springe tandemspring i USA, så kig nærmere på YouTube

Sidst opdateret:
Gå til top Top