Handelsbetingelser

CP Danmark
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Telefon 38 88 45 75
cpdanmark@cpdanmark.dk

 

Forbehold

Der tages forbehold for tryk-/tastefejl på cpdanmark.dk

 

Betaling

Alle priser er i danske kroner. Du kan betale med betalingskort eller MobilePay. CP Danmark krypterer alle dine kortoplysninger.

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret ved køb af medlemskab af CP Danmark. Fortryder du, så kontakt foreningen. Hvis du fortryder indenfor fristen, får du betaling for medlemskab tilbage, men CP Danmark refunderer ikke beløb efter de 14 dages fortrydelsesret. Har du tilmeldt dig et kursus, kan du melde fra og få pengene tilbage frem til tilmeldingsfristen. Der er ikke fortrydelsesret på pengegaver (donationer).

 

Opsigelse af medlemskab

Du kan til enhver tid kontakte os og opsige dit medlemskab af foreningen. Det er dog ikke muligt at få kontingentet refunderet efter udløbet af de 14 dages fortrydelsesret.

 

Håndtering af personlige oplysninger

Når du melder dig ind i CP Danmark, opbevarer vi dine oplysninger i vores medlemssystem. Derudover sendes dit navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og mailadresse videre til den lokalafdeling, du geografisk hører til. Giver du et gavebidrag til foreningen, skal du vide, at beløb op til 17.700 kroner om året (2023) er fuldt fradragsberettiget, da CP Danmark er godkendt af skattemyndighederne til at modtage gaver i henhold til Ligningslovens § 8 A. CP Danmark har brug for dit CPR-nr. for at indberette beløbet til SKAT.

Sidst opdateret:
Gå til top Top