CP Ung

CP Ung – et tilbud til unge med cerebral parese

CP Ung er CP Danmarks Ungdomsafdeling. Er du ung, mellem 15 og 36 år og har fart på livet, så er CP Ung stedet for dig! Vi blev stiftet i 1995 og har alle årene være en del af hovedforeningen.

CP Ung har egen landsdækkende bestyrelse med formand og øvrige poster, som besættes ved det årlige årsmøde hvor der afholdes generalforsamling.

Der afholdes i løbet af året forskellige medlemsaktiviteter. Vi afholder både faglige og sociale arrangementer og nogle af arrangementerne er også åbne for personer, der ikke er medlem af CP Ung.

Vi samarbejder med CP Danmark og Sammenslutningen af Unge Med Handicap (SUMH) for at sætte mennesker med CP i fokus handicappolitisk.

Vores medlemmer spænder bredt. Vi har både plads til unge med svær CP og unge med let CP. Om du går i skole, bor for dig selv, er uddannelsessøgende eller bor i botilbud er underordnet. Hos os er alle lige!

CP Ung er din mulighed for at møde andre unge med CP.

Her kan der udveksles erfaringer, snakkes om kærlighed, findes venner og festes samtidig med, at der bliver arbejdet for at gøre en forskel.

Måske giver dit handicap dig nogle begrænsninger og udfordringer i det daglige, men det må aldrig blive en hindring for at få tingene til at ske. I CP Ung kan alting ske – også selvom man har et handicap!

Hvordan bliver man medlem?

Medlemskab af CP Ung, hvis du er medlem af CP Danmark (tidl. Spastikerforeningen)

Er du mellem 15 og 36 år, og er du i forvejen medlem af CP Danmark, kan du helt gratis blive medlem af CP Ung. Du skal blot ringe til CP Danmarks sekretariat og fortælle, at du ønsker at være medlem af CP Ung. Sekretariatet kan kontaktes på telefon 38 88 45 75 eller på mail cpdanmark@cpdanmark.dk

Medlemskab af CP Ung, hvis du ikke er medlem af CP Danmark (tidl. Spastikerforeningen)

Hvis du ikke er medlem af CP Danmark, kan du blive det her, eller du kan kontakte sekretariatet som nævnt oven over. Det koster 350 kroner om året at være medlem. Kontingentet opkræves én gang årligt i november måned for det kommende år og kan tilknyttes PBS (Betalingsservice).

Når du melder dig ind i CP Danmark, oplyser du blot, at du gerne vil tilknyttes CP Ung.

Du bliver medlem af CP Ung ved at kontakte CP Danmark på: cpdanmark@cpdanmark.dk eller på 38 88 45 75.

Sidst opdateret:
Gå til top Top