Digitale tilbud

Digitale tilbud

CP Danmark holder løbende webinarer og andre digitale kurser. Hold øje her på siden, hvor vi annoncerer dem.

Aktuelle tilbud

Lær at leve med smerter

16. marts klokken 17 - 18.15

Kroniske smerter følger ofte med, når man har diagnosen cerebral parese, og det er et livsvilkår, som mange må lære at leve under. Men hvad sker der egentlig i hovedet, når man har et handicap? Dette webinar har fokus på både den kognitive del af smerterne. Det giver også viden om psykologien bag, og ikke mindst redskaber til, hvordan man kan lærer at leve side om side med de kroniske smerter. For ofte handler det nemlig lige så meget om, hvordan man håndterer smerterne, som om hvorvidt de er der.

Det er psykolog Marius Kristoffersen fra Psykologerne Johansen, Kristoffersen og Pedersen, der underviser.

Vil du være med? Send en mail til kursuskonsulent Trine Kamp Larsen på tkl@cpdanmark.dk - så får du et link tilsendt. Det er gratis til deltage.

 

----------------------------------------------------------------------------

 

Hvorfor afholde kurser digitalt?

Digitale kurser som Zoom-kurser, webinarer og streaming er et godt redskab til at få opdateret viden inden for et specifikt område, og det er ikke særligt svært at afsætte tid til. Du behøver nemlig ikke tage ud af huset, men kan sidde derhjemme og lære mere. Og så er det en meget sikker måde at afholde kurser på sammen, men hver for sig.

Det er gratis at deltage.

 

Hvordan foregår det?

Vi anbefaler, du bruger en computer eller tablet/iPad – det gør det nemmere at se oplægget og skrive spørgsmål, mens webinaret kører. Følger du med fra en mobil enhed, så download app’en Zoom på forhånd, så kommer du hurtigere i gang. App’en er gratis. Du skal registrere dig igennem linket som ligger i teksten. 

Gå til top Top