Digitale tilbud

Digitale tilbud

CP Danmark holder løbende webinarer og andre digitale kurser. Hold øje her på siden, hvor vi annoncerer dem.

Aktuelle tilbud

 

'Overgangen til voksen'

20. oktober klokken 17-17.45

Når barnet fylder 18 år og bliver myndig, træder en helt ny lovgivning i kraft. Dette Zoom-kursus ruster forældre til opgaven. Læs mere om kurset og tilmelding her.

 

'Ind i fællesskabet'

21. oktober klokken 17-18

Mange børn og unge med cerebral parese oplever at blive holdt udenfor fællesskabet i skolen. Dette Zoom-kursus hjælper forældrene, så de kan hjælpe deres børn og børnenes lærere og pædagoger. Læs mere om kurset og tilmelding her.

 

----------------------------------------------------------------------------

 

Hvorfor afholde kurser digitalt?

Digitale kurser som Zoom-kurser, webinarer og streaming er et godt redskab til at få opdateret viden inden for et specifikt område, og det er ikke særligt svært at afsætte tid til. Du behøver nemlig ikke tage ud af huset, men kan sidde derhjemme og lære mere. Og så er det en meget sikker måde at afholde kurser på sammen, men hver for sig.

Det er gratis at deltage.

 

Hvordan foregår det?

Vi anbefaler, du bruger en computer eller tablet/iPad – det gør det nemmere at se oplægget og skrive spørgsmål, mens webinaret kører. Følger du med fra en mobil enhed, så download app’en Zoom på forhånd, så kommer du hurtigere i gang. App’en er gratis. Du skal registrere dig igennem linket som ligger i teksten. 

Gå til top Top