KV21: CP Danmark i medierne

KV21: CP Danmark i medierne

CP Danmark er med på debatsiderne i den kommunale- og regionale valgkamp, der kulminerer på tirsdag. Få et overblik her.

'Regionerne skal have et større ansvar på handicapområdet' debatindlæg om regionernes rolle bragt den 11. november i Skive Folkeblad online og i den fysiske avis.

'Hjælperordning giver handicappede mulighed for at bidrage til samfundet' debatindlæg om BPA bragt online og fysisk i Midtjyllands Avis den 10. november 2021.

'Regionerne skal have et større ansvar på handicapområdet' debatindlæg om regionernes rolle bragt online i Bornholms Tidende den 10. november 2021 og i den fysiske avis den 12. november.

'Hjælperordning giver handicappede mulighed for at bidrage til samfundet' debatindlæg om BPA bragt den i Skive Folkeblad online og i den fysiske avis den 9. november 2021.

'Større ansvar på handicapområdet' debatindlæg om regionernes rolle bragt i Ugeavisen Guldborgsund den 9. november 2021.

'Mennesker med handicap bliver afskåret' debatindlæg om tilgængelighed bragt i Nordvestnyt, Sjællandske og i Dagbladet den 5. november 2021.

'Ekskluderet fra hverdagen' debatindlæg om tilgængelighed bragt i Nordjyske Stiftstidende den 4. november 2021.

-------------------------

'Manglende tilgængelighed ekskluderer mennesker fra hverdagen' debatindlæg om tilgængelighed bragt i Fredericia Dagblad (online) den 3. november 2021 og i den fysiske avis den 6. november.

'Manglende tilgængelighed ekskluderer mennesker fra hverdagen' debatindlæg om tilgængelighed bragt i Horsens Folkeblad (online) den 3. november 2021.

'Særlig uddannelse skal udvikle de unge -ikke kommunens økonomi' debatindlæg om STU bragt i Lolland-Falsters Folketidende den 1. november 2021.

'Hjælperordning giver handicappede mulighed for at bidrage til samfundet' debatindlæg bragt i Lolland-Falsters Folketidende den 30. oktober 2021.

'Hjælperordning giver handicappede mulighed for at bidrage til samfundet' debatindlæg om BPA bragt i Ugebladet for Møn den 27. oktober 2021.

'Regionerne skal have et større ansvar på handicapområdet' debatindlæg om regionerne bragt i Ugebladet for Møn den 27. oktober 2021.

'Regionerne skal have et større ansvar på handicapområdet' debatindlæg om regionernes rolle bragt i Lolland-Falsters Folketidende den 25. oktober 2021.

'Hjælperordning giver handicappede muligheder' debatindlæg om BPA bragt i Nordvestnyt den 21. oktober 2021.

Sidst opdateret:
Gå til top Top