Rutineret byrådspolitiker stiller op for 4. gang

Lene NielsenLene Nielsen er efterhånden blevet en rutineret byrådspolitiker for Socialdemokratiet i Mariagerfjord Kommune, hvor hun nu stiller op for fjerde gang. Ved de seneste to valg blev hun valgt ind med et flot personligt stemmetal, og har dermed siddet i byrådet i snart otte år, hvilket har givet hende masser af erfaring med kommunalpolitik.

Lene har cerebral parese og bruger blandt andet rollator, hvilket automatisk har skabt større fokus på tilgængeligheden, og Lene fremhæver da også en kommunal tilgængelighedsstrategi som et af de gode resultater i det politiske arbejde.

- Jeg synes, at fokus på handicap har ændret sig positivt i de otte år, men det er klart, at der også hele tiden er fokus på økonomi. Det kan være op ad bakke på handicapområdet, for der mangler altid penge, forklarer Lene Nielsen, der mener, at der er brug for hendes stemme i byrådssalen.

- Jeg oplever pårørende, der er frustrerede, og det motiverer mig til at stille op igen. Der er stadig brug for min stemme, for mennesker med handicap er ikke dem, der råber højest – derfor er jeg deres repræsentant, siger Lene, der særligt har fokus på ældre- og handicapområdet.

Hun er kendt for at være flittig og velforberedt og håber naturligvis på fire år mere i byrådet.

- Man er med til at flytte noget, så man bliver bidt af det, og så får man også en stor viden om kommunen, fastslår Lene Nielsen, der håber, at hun kan motivere andre mennesker med handicap til at stille op.

Sidst opdateret:
Gå til top Top